Lägenhet 1-1603

Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1603
1 / 2 - Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1603
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1603
2 / 2 - Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1603
Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1603
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1603

Välkommen in i en genomgångsfyra med öppen social planlösning med både köksö och vinkelkök som passar dig som gärna bjuder familj och vänner på middagar. Njut av sköna dagar på två balkonger med både morgonsol och kvällssol. Dubbla klädkammare, skjutdörrsgarderob och gäst-wc underlättar vardagslivet här. För att skapa ett hem som passar dig har du möjlighet att välja till ett glasparti i industristil som tillval.

Kliv in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob samt städskåp. Ett par steg in i en passage hittar du både en gäst-wc samt det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar finns det som tillval. Här hittar du både tvättmaskin och torktumlare och ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Från passagen når du ett av hemmets mindre sovrum med förvaring i dubbla garderober. Rummet går givetvis bra att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre. Hemmets ytterligare två sovrum har ett lugnt läge mot gården så att du kan vädra utan att bli störd. De båda rummen har gott om förvaring för kläder och skor i varsin klädkammare. Det större rummet har två fönster och utgång till hemmets ena balkong med morgonsol mot den gröna gården. Här kan du njuta av dagens första kopp kaffe under sommarhalvåret.

I andra änden av hemmet breder det gemensamma köket och vardagsrummet ut sig. De öppna ytorna går att inreda med en större matplats samt både soffa och fåtöljer. Vinkelköket passar dig som gillar matlagning och på köksön kan du duka upp smårätter till dina gäster. Under sommarhalvåret förlängs rummet av balkongen med härlig kvällssol. Här kan du duka upp dina måltider under ljumma kvällar framöver. Om du föredrar separat vardagsrum och kök kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i snygg industristil. Det släpper igenom ljus men skapar ändå avskildhet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 4 145 000 kr
Månadskostnad 5 422 kr
Boarea 98,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 6 av 8
Nummer 1-1603
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Planerad februari 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Hem från Skanska i sociala medier