Lägenhet 2 rok, 47,5 kvm

Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1701
1 / 2 - Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1701
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1701
2 / 2 - Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1701
Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 1-1701
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 1-1701

Välkommen in till en ljus och social gaveltvåa med fönster i två väderstreck. Här kan du njuta av morgonsolen på en mysig balkong mot den gröna gården. Den öppna planlösningen är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Sovrummet har ett lugnt läge och hemmet har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober.

Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob samt städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den öppna sociala planlösningen passar perfekt för dig som uppskattar att bjuda hem vänner på middag eller brunch. Rummet får ljus från fönster i två väderstreck och går att inreda med en trevlig matplats invid det stora fönstret i söderläge samt både soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret förlängs umgängesytorna av balkongen med morgonsol mot den gröna gården. Inred med en sittgrupp och krukor och njut av din frukost här framöver. Hemmets sovrum har ett lugnt läge mot gården och gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 47,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 7 av 8
Nummer 1-1701
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Rosendals Port? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier