Lägenhet 3 rok, 81 kvm

Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 2-1404
1 / 2 - Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 2-1404
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 2-1404
2 / 2 - Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 2-1404
Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 2-1404
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 2-1404

Hitta hem till en rymlig genomgångstrea med balkong och stora sociala ytor, rymlig matplats och köksö, perfekt för umgänge med vänner. Du har gott om förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderob och badkar finns som tillval.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån tar du dig direkt in i det öppna gemensamma köket och vardagsrummet som har en planlösning som passar perfekt för dig som gärna har vänner och familj över på middag. Matplatsen rymmer många gäster och på den trevliga köksön passar det lika bra att duka upp smårätter som att ta dagens första kopp kaffe före jobbet. Vardagsrummet har gott om plats för både soffa och fåtöljer. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den mysiga balkongen med utgång från köket. Här kan duka upp dina måltider och njuta av varma dagar och ljumma kvällar.

Innanför köket ligger hemmets större sovrum som har gott om förvaring i en rymlig klädkammare. Det mindre sovrummet ligger i andra änden av hemmet och har ett lugnt läge mot gården och förvaring i två garderober. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar finns det som tillval. Här hittar du både tvättmaskin och torktumlare och ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. (Vissa tillval är inte längre möjliga att göra, stäm av detta med mäklaren.)

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 495 000 kr
Månadsavgift 4 618 kr
Boarea 81 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 7
Nummer 2-1404
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Rosendals Port? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94

Dokument

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier