Lägenhet 2 rok, 50 kvm

Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 3-1001
1 / 2 - Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 3-1001
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 3-1001
2 / 2 - Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 3-1001
Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 3-1001
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 3-1001

Välkommen in på entrévåningen till en social tvåa med extra takhöjd. Här kan du njuta av solen på en mysig uteplats i söderläge mot den gröna gården. Den öppna planlösningen är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Sovrummet har ett lugnt läge mot gården och plats för ett hemmakontor. Hemmet har gott om förvaring i en rymlig klädkammare samt en skjutdörrsgarderob.

Kom in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob samt städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar finns det som tillval. Här hittar du både tvättmaskin och torktumlare och ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den öppna sociala planlösningen har extra takhöjd och passar perfekt för dig som uppskattar att bjuda hem vänner på middag eller brunch. Rummet får ljus från fönster i härligt söderläge och går att inreda med en rymlig matplats samt både soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret förlängs umgängesytorna av den trevliga uteplatsen i perfekt söderläge mot den gröna gården. Inred med en sittgrupp och krukor och njut av sköna dagar här framöver. Hemmets sovrum har ett lugnt läge mot gården och här har du plats att inreda ett hemmakontor. En rymlig klädkammare ger gott om förvaring för kläder skor, väskor och prylar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 50 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 5
Nummer 3-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Rosendals Port? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier