Lägenhet 3 rok, 75,5 kvm

Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 3-1302
1 / 2 - Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 3-1302
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 3-1302
2 / 2 - Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 3-1302
Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 3-1302
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 3-1302

Hitta hem till en ljus och social genomgångstrea med balkong i härligt söderläge mot gården. De stora öppna sociala ytorna och den trevliga köksön är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Föredrar du separat kök och vardagsrum kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i industristil som tillval. Hemmet har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och badkar finns som tillval.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning och förvaring i en skjutdörrsgarderob. Härifrån når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar finns det som tillval. Här hittar du både tvättmaskin och torktumlare och ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det gemensamma köket och vardagsrummet får ljus från fönster i två väderstreck och passar perfekt för dig som gärna har vänner och familj över på middag. Matplatsen rymmer många gäster och på den trevliga köksön passar det lika bra att duka upp smårätter som att ta dagens första kopp kaffe före jobbet. Vardagsrummet har gott om plats för både soffa och fåtöljer. Om du föredrar separat vardagsrum och kök kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i snygg industristil. Det släpper igenom ljus men skapar ändå avskildhet. Hemmets balkong har perfekt söderläge mot den gröna gården. Här kan du inreda med en skön vilstol eller en matplats samt krukor och spendera lediga sommardagar.

Innanför vardagsrummet ligger det mindre av de två sovrummen. Det har ett lugnt läge mot gården och förvaring av kläder i en skjutdörrsgarderob. I andra änden av hemmet, innanför köket, hittar du hemmets större sovrum som har förvaring i tre garderober. Rummet ligger mot norr vilket passar dig som föredrar ett lite mörkare sovrum.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och l��dfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 395 000 kr
Månadsavgift 4 364 kr
Boarea 75,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 3 av 5
Nummer 3-1302
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Rosendals Port? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94

Dokument

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier