Lägenhet 4 rok, 91,5 kvm

Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 4-1504
1 / 2 - Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 4-1504
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 4-1504
2 / 2 - Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 4-1504
Planlösning från Rosendals Port, Uppsala, 4-1504
Situationsplan från Rosendals Port, Uppsala, 4-1504

Hitta hem till en rymlig och ljus genomgångsfyra med öppen social planlösning och köksö, perfekt för middagar med vänner. Här kan du njuta av sköna dagar på en balkong mot gården. Föredrar du separat kök och vardagsrum kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i industristil som tillval. I det här hemmet kan du välja att inreda de mindre rummen som sovrum alternativt som hemmakontor, vad som passar dig bäst. Vardagen underlättas av badrum där badkar finns som tillval, gäst-wc och bra förvaring.

Välkommen in i en hall med plats för avhängning. Här hittar du en liten gäst-wc som underlättar vardagen när flera i familjen ska iväg samtidigt. Via en passage når du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar finns det som tillval. Här hittar du både tvättmaskin och torktumlare och ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Två av hemmets sovrum ligger vägg i vägg och har ett lugnt läge mot gården. Båda har förvaring för kläder och skor i två garderober respektive skjutdörrsgarderob med städskåp. Ett av rummen går utmärkt att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre.

Hemmets gemensamma kök och vardagsrum är rymligt och får ljus från fönster i två väderstreck. Den öppna planlösningen med stor matplats, köksö och möjlighet att inreda med både soffa och fåtöljer passar utmärkt för umgänge. Om du föredrar separat vardagsrum och kök kan du välja att dela av rummet med ett glasparti i snygg industristil. Det släpper igenom ljus men skapar ändå avskildhet. Från köksdelen når du hemmets balkong in mot gården. Här kan du placera en sittgrupp och krukor och njuta av trevliga sommarmiddagar framöver. Innanför vardagsrummet ligger det större sovrummet där du kan vakna i morgonljus. Dina kläder kan du förvara i tre garderober.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig parkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel annat träslag till golvet, bänkskivor i flera olika material och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 995 000 kr
Månadsavgift 5 102 kr
Boarea 91,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 5 av 7
Nummer 4-1504
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Rosendals Port? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Sara Ekeljung

Sara Ekeljung

018 495 39 94

Dokument

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier