Svanenmärkta bostäder i kvarteret Rosteriet

I Kungsängen bygger vi 160 st ljusa, yteffektiva och miljöanpassade lägenheter. Här finns inflyttningsklara hem om du vill flytta in redan nu eller när det passar dig *.

Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 32 - 110,5 kvm
Pris: 1 795 000 - 4 292 990 kr
Månadskostnad: 1 498 - 4 492 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Okt 2017 - maj 2018

Tidplan för Rosteriet

Planering
Säljstart etapp 2
Byggstart
Säljstart etapp 3
Inredningsval
Visningshem
Besiktning
Inflyttning

Alla lägenheter har balkong eller uteplats som antingen vetter mot innergården eller mot Sållargatan, med möjlighet till dags- eller kvällssol. Parkering finns praktiskt i garaget under marken med hiss upp till hemmet. Här bor du bekvämt i ett nybyggt hus som uppfyller alla krav för ett förstklassigt modernt boende. Standarden i lägenheterna är hög, det är kök från Marbodal, vitvaror från Siemens, ekparkett från Kährs, helkaklade badrum och wc. 

Endast ett stenkast från stationen gör det till ett utmärkt pendlarläge. Via gång- och cykelvägar tar du dig snabbt och enkelt till centrala Uppsala. Njut av ett läge som har närhet till både åstråk, stadspark och citypuls. I området finns restauranger, butiker, gym, service och livsmedelsbutik.

Flyttar du in i någon av dessa bostäder kommer du ha internetuppkoppling på 250/100 Mbit/s samt TV via Comhem.

Välkommen att lämna ditt intresse för Rosteriet eller ta kontakt med våra mäklare från Svensk Fastighetsförmedling om ni har frågor. Vi har hem där du kan flytta in redan idag eller när det passar dig! (* Tillträde måste dock ske senast sex månader från köpet.)

Hemmen i Rosteriet är Svanenmärkta
Genom att allt från energiförbrukning till material i boendet är noga genomtänkt blir det enkelt för dig att rädda världen lite grann varje dag. Den dagen du flyttar in i Rosteriet är du med bidrar du till ett grönare samhälle och en bättre värld.

Lägenhetsväljaren och solstudie


Hitta hem med lägenhetsväljaren

Vi har tagit fram en lägenhetsväljare som gör det lätt för dig att att hitta rätt läge. Verktyget ger dig en bra överblick var i huset bostaden är placerad. Du hittar även en solstudie där du kan följa hur solen står vid olika tidpunkter på dagen. Solstudien är gjord dagen då sommarsolståndet inträffar (21 juni). Klicka på länkarna nedan för att hitta ditt nya hem i Brf Rosteriet 1, Kungsängen

Lägenhetsväljaren och solstudie etapp 2 »

Lägenhetsväljaren och solstudie etapp 3 »

360-rundvandringar


Kika runt i hemmen

Nyfiken på Brf Rosteriet 1? Vi bjuder på ett litet smakprov på fyra av de lägenhetstyper som du hittar i kvarteret. Ta en rundvandring och kika runt i de olika hemmen!

Följ med på rundvandring i Brf Rosteriet 1 »

Karta


Avstånd till platser

Yteffektiva lägenheter i ett levande kvarter

Trapphus 8 sydlig fasad mot innergård

Trapphus 8 nordlig fasad mot entrésida, Sållargatan

Trapphus 3-7 ostlig fasad mot Kungsgatan

Kvarteret sett från ovan.

Trapphus 3-7 ostlig fasad mot Kungsgatan

Lummig gemensam innergård

Praktisk planlösning med sovalkov i 1 rok.

Stor luftig tvåa om ca 75 kvm med extra plats för umgänge. Går även att ändra planlösningen och få som en trea.

Rosteriets flexibla lägenhet m ca 75 kvm. Här som 3 rok.

Snyggt och fräscht kök med luckor från Marbodal och vitvaror från Siemens. Allt i originalutförande.

Tillvalsmöjligheter i köket med bl a integrerad diskmaskin, kyl och frys i rostfritt från Siemens.

En illustration på ett ljust och öppet kök i 3 RoK.

En illustration på hur en av de smarta 1 RoK kan komma att se ut.

En illustration på vardagsrummet i den största lägenheten på 4 RoK.

En illustration på vardagsrummet i en av lägenheterna på 3 RoK.

En illustration på köksdelen i den största lägenheten på 4 RoK.

Ljust och öppet kök

Helkaklat badrum med praktisk förvaring

Bo lugnt och avslappnat 5 minuter från centrala Uppsala

Välkommmen till ett nytt kvarter med perfekt läge. Närheten till centralstationen öppnar upp för en mer flexibel livsstil, där du kanske till och med väljer att göra dig av med bilen. Är kaffet slut på morgonen är det bara att kliva i tofflorna och kila ner till matvarubutiken som praktiskt finns som närmsta granne, eller varför inte ta gympadojorna ner till gymmet som ligger i grannhuset.

Naturlivet genomsyrar både innerstad och ytterområden och utmed åstråket fnns alltid någonting att se eller uppleva. Slå dig ner vid vattnet på vägen hem från jobbet och unna dig en skön stund med en bok eller betrakta de förbipasserande. Närheten till både stad och natur gör det enklare att välja din egen livsstil och ta vara på ditt läge i stan.

Härliga grönområden

Du som även vurmar för kulinariska upplevelser kommer att trivas här. Med promenadavstånd till hela stans utbud av restauranger, delikatessbutiker och caféer blir det enkelt att unna sig vardagslyx. Uppsalas intresse för god matkultur bjuder på allt från ekologiskt och närodlat till dynamiska crossovers och klassisk husmanskost.

Restaurang som granne

Park för alla åldrar

Fyrisån - Uppsalas fina åkstråk

Härliga uteserveringar

Stadsparken

Utsikt mot slottet

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om kvarteret

Svensk Fastighetsförmedling

Kungsängsgatan 14
753 22 Uppsala
Tel: 018-17 25 80
svenskfast.se/uppsala

Ansvariga kontaktpersoner

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.