Lägenhet 31601

Såld

Välkommen in i en rejäl fyra med gott om förvaring! Den öppna planlösningen ger en social atmosfär och du har två balkonger, där du kan njuta av härliga stunder både morgon och kväll. Gästtoalett med dusch och väl åtskilda sovrum är andra fördelar för fam

Planlösning från Rosteriet, Kungsängen, Uppsala, 31601
1 / 2 - Planlösning från Rosteriet, Kungsängen, Uppsala, 31601
Situationsplan från Rosteriet, Kungsängen, Uppsala, 31601
2 / 2 - Situationsplan från Rosteriet, Kungsängen, Uppsala, 31601
Information om bostaden
Status: Såld
Boarea: 109,5 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 6 av 7
Nummer: 31601
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Okt 2017
Status: Såld
Boarea: 109,5 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 6 av 7
Nummer: 31601
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Okt 2017
Status: Såld
Boarea: 109,5 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 6 av 7
Nummer: 31601
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Okt 2017

Ansvarig kontaktperson

Du kliver in i en hall med klinker på golvet och plats för avhängning i skjutdörrsgarderob. Hallen övergår sedan i en stor social yta med kök och vardagsrum i en lagom öppen planlösning. Stora fönster släpper in gott om ljus och köket har bra med både arbetsyta och förvaring. Matplatsen rymmer många på middag och hittar sin naturliga plats i ett trevligt litet burspråk. Bakom köket hittar du lägenhetens minsta sovrum, som även passar fint som hemmakontor. Här finns ett anslutande förråd om fyra kvadratmeter, där du kan stuva undan sällskapsspel och leksaker.

Åt höger från entrén har du en inre hall med förvaring i skjutdörrsgarderob och ingång till ett helkaklat badrum som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå vitvarorna ligger en arbetsbänk som gör det enklare att vika tvätten. Här intill ligger även lägenhetens största sovrum, som är väl tilltaget och har en hel vägg med skjutdörrsgarderober som ger en bra överblick över dina kläder. Från sovrummet kliver du ut på en balkong om hela tio kvadratmeter, som ligger i ett soligt sydvästläge. Du har också en balkong med morgonsol med utgång från vardagsrumsdelen. Härifrån når du även det sista sovrummet, som ligger avskilt och har en gästtoalett med dusch precis utanför.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett på golven, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köket har miljöklassade vitvaror från Siemens, inbyggd mikro och snålspolande blandare. Badrummen utrustas med kommoder och luckor i vitt från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller snygga rostfria vitvaror. Hör av dig till oss - vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: