Köp ett inflyttningsklart hem

Vill du flytta in i en alldeles nybyggd lägenhet? I Rosteriet har vi färdigställda lägenheter som du kan flytta in i redan imorgon.

Typ av bostad: Lägenhet
Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 32 - 110,5 kvm
Pris: 2 075 000 - 3 955 000 kr
Månadskostnad: 1 613 - 4 492 kr
Säljstart: Försäljning pågår för fullt!
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Ansvarig kontaktperson

Välkommen till Rosteriet!
Alla lägenheter har balkong eller uteplats som antingen vetter mot innergården eller mot Sållargatan, med möjlighet till dags- eller kvällssol. Parkering finns praktiskt i garaget under marken med hiss upp till hemmet. Här bor du bekvämt i ett nybyggt hus som uppfyller alla krav för ett förstklassigt modernt boende. Standarden i lägenheterna är hög, det är kök från Marbodal, vitvaror från Siemens, ekparkett från Kährs, helkaklade badrum och wc. 

Endast ett stenkast från stationen gör det till ett utmärkt pendlarläge. Via gång- och cykelvägar tar du dig snabbt och enkelt till centrala Uppsala. Njut av ett läge som har närhet till både åstråk, stadspark och citypuls. I området finns restauranger, butiker, gym, service och livsmedelsbutik.

Flyttar du in i någon av dessa bostäder kommer du ha internetuppkoppling på 250/100 Mbit/s samt TV via Comhem.

Anmäl ditt intresse idag!
Välkommen att lämna ditt intresse för Rosteriet eller ta kontakt med våra mäklare från Svensk Fastighetsförmedling om ni har frågor. Vi har hem där du kan flytta in redan idag eller när det passar dig! (* Tillträde måste dock ske senast sex månader från köpet.)

Hemmen i Rosteriet är SvanenmärktaSvanenmärket
Genom att allt från energiförbrukning till material i boendet är noga genomtänkt blir det enkelt för dig att rädda världen lite grann varje dag. Den dagen du flyttar in i Rosteriet är du med bidrar du till ett grönare samhälle och en bättre värld.

Bostadsväljare


360-rundvandringar


Kika runt i hemmen

Nyfiken på Brf Rosteriet 1? Vi bjuder på ett litet smakprov på fyra av de lägenhetstyper som du hittar i kvarteret. Ta en rundvandring och kika runt i de olika hemmen!

Följ med på rundvandring i Brf Rosteriet 1 »

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Yteffektiva lägenheter i ett levande kvarter

  Flygfoto över Rosteriet1

  Mysig innergård med planteringar och platser för umgänge

  Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i tvårumslägenhet

  Mysigt sovrum med utsikt över balkongen och gemensam innergård

  Ljust och rymligt kök i fyrarumslägenhet

  Solig balkong i västerläge på Kungsgatan 93

  Ljus och trevlig enrumslägenhet

  Luftig enrumslägenhet

  Stora fönsterpartier i trerumslägenhet

  Balkong i soligt söderläge på Sållargatan 4

  Bo lugnt och avslappnat 5 minuter från centrala Uppsala

  Välkommmen till ett nytt kvarter med perfekt läge. Närheten till centralstationen öppnar upp för en mer flexibel livsstil, där du kanske till och med väljer att göra dig av med bilen.

  Naturlivet genomsyrar både innerstad och ytterområden och utmed åstråket fnns alltid någonting att se eller uppleva. Slå dig ner vid vattnet på vägen hem från jobbet och unna dig en skön stund med en bok eller betrakta de förbipasserande. Närheten till både stad och natur gör det enklare att välja din egen livsstil och ta vara på ditt läge i stan.

  Härliga grönområden

  Du som även vurmar för kulinariska upplevelser kommer att trivas här. Med promenadavstånd till hela stans utbud av restauranger, delikatessbutiker och caféer blir det enkelt att unna sig vardagslyx. Uppsalas intresse för god matkultur bjuder på allt från ekologiskt och närodlat till dynamiska crossovers och klassisk husmanskost.

  Restaurang som granne

  Park för alla åldrar

  Fyrisån - Uppsalas fina åkstråk

  Härliga uteserveringar

  Stadsparken

  Utsikt mot slottet

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om kvarteret

   Ansvarig kontaktperson

   Svensk Fastighetsförmedling

   Kungsängsgatan 14
   753 22 Uppsala
   Tel: 018-17 25 80
   svenskfast.se/uppsala

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: