Följ med på rundvandring

Välkommen till ett litet smakprov på fyra av de lägenhetstyper som du hittar i Brf Rosteriet 1. Rosteriet blir ett hus med mycket karaktär som på ett smakfullt sätt prioriterar de sociala ytorna. Klicka på länkarna nedan för att ta en 360-graders rundvandring i hemmen.

1 rok på 35 kvm


Smart studioetta

Här har du ett bra exempel på när yta och funktion samarbetar på bästa sätt. En charmig sovalkov gör plats för en luftig känsla i kök och vardagsrum som får en naturlig förlängning av en skön balkong.

Följ med på rundvandring i 1 RoK»

3 rok på 74 kvm


Social och öppen gaveltrea

Stig in i en välplanerad trea. Här finns en naturlig indelning i en privat del, med två sovrum, och i en umgängesdel. Vardagsrummet har utgång till balkong med ett härligt soligt sydostläge. Fönster i tre väderstreck ger hemmet ett underbart ljus och god atmosfär.

Följ med på rundvandring i 3 RoK»

4 rok på 109,5 kvm


Generös fyra med två badrum

I den här fyran finns det gott om plats för alla. Rymliga sovrum i kombination med riktigt bra förvaring och generösa sällskapsytor lämnar inte mycket att önska. Två badrum gör vardagsmorgnarna lite enklare och här finns dessutom balkong på 10 kvadratmeter.

Följ med på rundvandring i 4 RoK»

2 eller 3 rok på 75,5 kvm


Möjligheternas lägenhet

Välkommen till denna flexibla lägenhet med flera valmöjligheter! Här kan du bo i en trevlig trea med två sovrum eller i en stor luftig tvåa med extra plats för umgänge. Kliv in här så får du se de båda alternativen.

Följ med på rundvandring i 2-3 RoK»

Dela sidan: