Följ med på rundvandring

Välkommen till ett litet smakprov på fyra av de lägenhetstyper som du hittar i Brf Rosteriet 1. Rosteriet blir ett hus med mycket karaktär som på ett smakfullt sätt prioriterar de sociala ytorna. Klicka på länkarna nedan för att ta en 360-graders rundvandring i hemmen.

1 rok på 35 kvm


Smart studioetta

Här har du ett bra exempel på när yta och funktion samarbetar på bästa sätt. En charmig sovalkov gör plats för en luftig känsla i kök och vardagsrum som får en naturlig förlängning av en skön balkong.

3 rok på 74 kvm


Social och öppen gaveltrea

Stig in i en välplanerad trea. Här finns en naturlig indelning i en privat del, med två sovrum, och i en umgängesdel. Vardagsrummet har utgång till balkong med ett härligt soligt sydostläge. Fönster i tre väderstreck ger hemmet ett underbart ljus och god atmosfär.

4 rok på 109,5 kvm


Generös fyra med två badrum

I den här fyran finns det gott om plats för alla. Rymliga sovrum i kombination med riktigt bra förvaring och generösa sällskapsytor lämnar inte mycket att önska. Två badrum gör vardagsmorgnarna lite enklare och här finns dessutom balkong på 10 kvadratmeter.

2 eller 3 rok på 75,5 kvm


Möjligheternas lägenhet

Välkommen till denna flexibla lägenhet med flera valmöjligheter! Här kan du bo i en trevlig trea med två sovrum eller i en stor luftig tvåa med extra plats för umgänge. Kliv in här så får du se de båda alternativen.

Dela sidan: