Cityboende på första parkett

Unik arkitektur och ett smartare läge mitt i händelsernas centrum! Nu är det endast ett fåtal lägenheter kvar till försäljning! Flytta in när du vill!

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: 35 - 145 kvm
Pris: 1 570 000 - 8 990 000 kr
Månadskostnad: 2 691 - 6 402 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Du har säkert märkt att det händer en del kring Resecentrum i Uppsala. Det är just här som en ny knutpunkt håller på att ta form, med många nyheter inom handel, kommunikationer och nöjesliv. Vårt bidrag till detta expansiva kvarter är Uppsala Entré, som utgörs av sju spännande bostadshus längs Stationsgatan. Här har vi skapat nya hem för dig som vill bo där det händer.

Ut mot Stationsgatan har du härlig utsikt över innerstadens takåsar och det är bara att ta hissen ner så hamnar du mitt i en spännande blandning av nya butiker och caféer med liv och rörelse. Ett mer shoppingnära läge får du leta efter. Gröna stråk från Frodeparken glimtar mellan husen och den lugna baksidan blir en perfekt kontrast till framsidans citypuls.

Burhan Balikci

Burhan Balikci

018-172582 Kontakta Burhan

Planlösningar


Lediga lägenheter i Uppsala Entré

0/1 Bostäder med samma planlösning

5 rum - 125 kvm

Balkong, Klädkammare

Våningsplan 6
Pris: Från 6 490 000 kr
0/1 Bostäder med samma planlösning

5 rum - 123 kvm

Balkong, Klädkammare

Våningsplan 7
Pris: Från 7 190 000 kr
1/1 Bostäder med samma planlösning

5 rum - 125 kvm

Balkong, Klädkammare

Våningsplan 6
Pris: Från 6 900 000 kr
Visa alla planlösningar

Arkitekturen i Uppsala Entré


Unik arkitektur

Uppsala Entré och de kringliggande miljöerna är ett samarbete mellan Skanska och Svendborg Architects. Huvudarkitekt Johnny Svendborg ligger även bakom Uppsala Konsert & Kongress, som vunnit flertalet utmärkelser både utomlands och på hemmaplan.

Husens gavlar har en annorlunda lutning i fasaderna, vilket även återkommer inomhus. De flesta av lägenheterna har nämligen en innervägg som sluttar svagt utåt om du bor mot citysidan eller inåt om ditt hem har utsikt mot Frodeparken. En detalj som gör ditt hem unikt och ger möjlighet till lite extra intressant inredning. Vårt originalsortiment är noga utvalt för den där känslan som vi ofta förknippar med skandinavisk design. Raka linjer, svala färger och ett stilrent lugn.

Läs mer om arkitekturen här >>

Karta


Avstånd till platser

Kök

Badrum

Vardagsrum med utsikt mot centrala Uppsala

Närområdet

Att bo i Uppsalas centrala nya stadsdel

Du bor nära all shopping och alla nöjen du kan önska dig. Det är bara att kliva utanför dörren. Samtidigt är avstånden i Uppsala inte större än att du efter en kort cykeltur kan befinna dig mitt i skog och natur. När du ska resa ligger Uppsala station bekvämt i anslutning till ditt hem. 

Stockholm är bara 40 minuter bort!

Härifrån tar du dig med tåget till Stockholms Central på endast 40 minuter. Ska du bege dig till varmare breddgrader så finns inget enklare sätt än att ta tåget direkt till Arlanda. Du är där inom tjugo minuter. Även närheten till busstationen ger dig möjligheter att snabbt ta dig runt inom stadskärnan men även vidare utanför stan.

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Uppsala Entré

Svensk Fastighetsförmedling

Kungsängsgatan 14
753 22 Uppsala
Tel: 018-17 25 80

svenskfast.se/uppsala

Ansvariga kontaktpersoner

Burhan Balikci

Burhan Balikci

018-172582 Kontakta Burhan
Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.