Lägenhet 3 rok, 85 kvm

Planlösning från Rosenfred, Varberg, 123
1 / 2 - Planlösning från Rosenfred, Varberg, 123
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 123
2 / 2 - Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 123
Planlösning från Rosenfred, Varberg, 123
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 123

Välkommen in till en öppen trea med ett stort kombinerat kök och vardagsrum perfekt för härliga middagar. Balkongen ligger i fint söderläge och sovrummen ligger avskilt mot gården. Gästtoalett är ett stort plus!

Kom in i en härlig trea! Här möts du av en luftig entré med plats för avhängning och förvaring av kläder i både skjutdörrsgarderob och garderob. Här finns även ett städskåp. Från entrén når du det stora helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Vägg i vägg finns hemmets andra wc som underlättar vardagsmorgnarna när flera ska iväg samtidigt.

 

Vidare genom hallen ligger hemmets två sovrum, båda med fönster mot den lugna gården. Det mindre har plats för en säng, en läsfåtölj samt förvaring av kläder i en garderob. Det större rymmer en dubbelsäng, två sängbord samt har gott om plats för kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob.

 

I hemmets mer sociala del öppnar det luftiga köket och vardagsrummet upp sig. Rummet har en trevlig social planlösning vilket passar dig som gärna har vänner och familj över på långa luncher och trevliga middagar. Det praktiska vinkelköket ger dig bra ytor att laga mat på och matplatsen rymmer många gäster. I vardagsrumsdelen finns gott om plats att möblera med både soffa och fåtöljer. Rummet har fönster i söderläge och utgång till hemmets balkong där du kan njuta av Varbergssolen från morgon till kväll och se ut över grönskan i parken utanför. Balkongen har en vikbar inglasning som gör det möjligt att utnyttja platsen även när vädret är kyligare.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Rosenfred är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 85 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 6
Nummer 123
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 24 augusti - 9 september 2021
Egenskaper Balkong

Ansvarig kontaktperson

Anna Carlsson

Anna Carlsson

070-550 74 56

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier