Lägenhet 2 rok, 62 kvm

Planlösning från Rosenfred, Varberg, 151
1 / 2 - Planlösning från Rosenfred, Varberg, 151
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 151
2 / 2 - Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 151
Planlösning från Rosenfred, Varberg, 151
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 151

Kliv in i en välplanerad tvåa mot gården med praktiskt vinkelkök, generöst vardagsrum och ett stort sovrum i lugnt läge. Njut av ljuset året om på en inglasad balkong mot gården.

Här möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning och förvaring av kläder i en garderob samt ett städskåp. Från hallen når du det rymliga helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

 

Det luftiga vardagsrummet får ljus från fönster i två väderstreck och ger dig chans att möblera med både soffa och flera fåtöljer. Vardagsrummet tar dig till det trevliga vinkelköket med gott om plats för matlagning och med utrymme för en matplats med flera gäster. Härifrån når du hemmets balkong där du kan duka för middag under sommarhalvåret. Balkongen har en vikbar inglasning som gör det möjligt att utnyttja balkongen även när det är lite kyligare ute.

 

Innanför vardagsrummet hittar du hemmets generösa sovrum som rymmer en dubbelsäng, två sängbord samt har gott om förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob. Rummet ligger lugnt mot gården så att du kan vädra utan att bli störd.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Rosenfred är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 

 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 62 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 6
Nummer 151
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 24 augusti - 9 september 2021
Egenskaper Balkong

Ansvarig kontaktperson

Anna Carlsson

Anna Carlsson

070-550 74 56

Dokument

3D_planskiss_rosenfred_lgh151_2019_01_24_tva.jpg

Skanska Bostad i sociala medier