Lägenhet 3 rok, 90 kvm

Planlösning från Rosenfred, Varberg, 152
1 / 2 - Planlösning från Rosenfred, Varberg, 152
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 152
2 / 2 - Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 152
Planlösning från Rosenfred, Varberg, 152
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 152

Välkommen in högt upp i huset till en öppen och ljus trea med ett stort och ljust kombinerat kök och vardagsrum perfekt för härliga middagar. Balkongen ligger i fint söderläge och det finns gott om förvaring i flera skjutdörrsgarderober. Gästtoalett är ett stort plus!

Kom in i en generös och ljus trea högt upp i huset. Här möts du av en entré med plats för avhängning och i den inre hallen finns även möjlighet till förvaring av kläder i en skjutdörrsgarderob samt ett städskåp. Från entrén når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

 

Vägg i vägg ligger hemmets större sovrum med härligt ljusinsläpp från fönster i söderläge. Läget mot parken är lugnt och stillsamt. Rummet har plats för en dubbelsäng, två sängbord samt gott om förvaring för kläder och skor i en stor skjutdörrsgarderob.

 

Vidare in i hemmet öppnar det luftiga köket och vardagsrummet upp sig. Rummet har en trevlig social planlösning där du kommer att ha många trevliga kvällar med familj och vänner framöver. Det praktiska vinkelköket ger dig bra ytor att laga mat på och vid bardelen kan dina gäster småprata med dig medan du rör i grytorna. Matplatsen rymmer många gäster och två stora fönster ger en trevlig utsikt. I vardagsrumsdelen finns gott om plats att möblera med både soffa och fåtöljer. Rummet har fönster i söderläge och utgång till hemmets balkong där du kan njuta av Varbergssolen från morgon till kväll och se ut över grönskan i parken utanför. Balkongen har en vikbar inglasning som gör det möjligt att utnyttja platsen även när vädret är kyligare.

 

Från vardagsrummet når du hemmets mindre sovrum med plats för en säng, sängbord och en arbetsplats. Hemmets andra wc underlättar vardagsmorgnarna när flera ska iväg samtidigt. Mellan sovrum och wc finns ytterligare förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Rosenfred är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 90 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 6
Nummer 152
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 24 augusti - 9 september 2021
Egenskaper Balkong

Ansvarig kontaktperson

Anna Carlsson

Anna Carlsson

070-550 74 56

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier