Lägenhet 3 rok, 115,5 kvm

Planlösning från Rosenfred, Varberg, 281
1 / 2 - Planlösning från Rosenfred, Varberg, 281
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 281
2 / 2 - Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 281
Planlösning från Rosenfred, Varberg, 281
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 281

Välkommen in högst upp i huset till en social, stor och öppen trea med loft, ett kombinerat kök och vardagsrum och gästtoalett. Den generösa terrassen har perfekt sydvästligt läge och utsikt mot havet. Den andra balkongen har härlig morgonsol.

När du öppnar dörren till den här härliga trean möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning och förvaring av kläder i en skjutdörrsgarderob. Härifrån når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. I entrén hittar du även hemmets andra wc som underlättar vardagsmorgnarna när flera ska iväg samtidigt.

 

Vidare genom hallen ligger hemmets två sovrum. Det större rymmer en dubbelsäng, två sängbord samt har gott om plats för kläder och skor i en klädkammare. Balkongen gör det möjligt för dig att öppna upp, få in morgonljuset och vädra ditt sovrum. Här kan njuta av dagens första kopp kaffe. Det mindre sovrummet ligger innanför det större och har plats för en säng samt en mindre soffa.

 

Det luftiga öppna köket och vardagsrummet med snedtak har en social planlösning vilket passar dig som gärna har vänner och familj över på långa luncher och trevliga middagar. Rummet får in ljus från tre stora takfönster i sydvästligt läge. Det här är ett läckert rum att trivas i. Matplatsen går att anpassa efter antalet gäster och i vardagsrumsdelen finns gott om plats att möblera med både soffa och fåtöljer. Vid den trevliga bardelen kan dina gäster småprata medan du lägger en sista hand på maten. Rummet har utgång till den stora terrassen i perfekt sydvästligt läge. Här kan du njuta av Varbergssommaren från morgon till kväll och titta ut över Kattegatt. En trappa tar dig upp det mysiga loftet där du kan inreda med en soffa eller välja att placera en säng för ett tredje sovrum.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Rosenfred är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 115,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 8 av 8
Nummer 281
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 24 augusti - 9 september 2021
Egenskaper Balkong, Etagelägenhet, Klädkammare, Sjö-/havsutsikt

Ansvarig kontaktperson

Anna Carlsson

Anna Carlsson

070-550 74 56

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier