Lägenhet 3 rok, 91,5 kvm

Planlösning från Rosenfred, Varberg, 283
1 / 2 - Planlösning från Rosenfred, Varberg, 283
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 283
2 / 2 - Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 283
Planlösning från Rosenfred, Varberg, 283
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 283

Välkommen in högst upp i huset till en välplanerad öppen trea med loft, ett kombinerat kök och vardagsrum och gästtoalett. Balkongen har bästa västerläge och utsikt mot havet och det stora sovrummet har balkong mot gården.

När du öppnar dörren till den här härliga trean möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning och förvaring av kläder i tre garderober samt ett städskåp.  Härifrån når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Vägg i vägg finns hemmets andra wc som underlättar vardagsmorgnarna när flera ska iväg samtidigt.

 

Vidare genom hallen ligger hemmets två sovrum, båda med fönster mot den lugna gården. Det större rymmer en dubbelsäng, två sängbord samt har gott om plats för kläder och skor i en klädkammare. Balkongen gör det möjligt för dig att öppna upp och njuta av ditt kaffe i morgonsolen. Det mindre sovrummet har plats för en säng, ett sängbord och förvaring av kläder i en garderob.

 

Det luftiga öppna köket och vardagsrummet har en social planlösning vilket passar dig som gärna har vänner och familj över på långa luncher och trevliga middagar. Det praktiska vinkelköket ger dig bra ytor att laga mat på och matplatsen går att anpassa efter antalet gäster. Det finns även ett fönster över diskbänken för extra ljusinsläpp.

I vardagsrumsdelen finns gott om plats att möblera med både soffa och fåtöljer. Rummet har stora fönster mot havet och utgång till hemmets balkong där du kan njuta av kvällssolen medan du tittar ut över Kattegatt. I vardagsrummet finns trappan upp det mysiga loftet där du kan inreda med en soffa eller välja att placera en säng för ett tredje sovrum.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Rosenfred är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 91,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 8 av 8
Nummer 283
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 24 augusti - 9 september 2021
Egenskaper Balkong, Etagelägenhet, Klädkammare

Ansvarig kontaktperson

Anna Carlsson

Anna Carlsson

070-550 74 56

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier