Lägenhet 3 rok, 84 kvm

Planlösning från Rosenfred, Varberg, 351
1 / 2 - Planlösning från Rosenfred, Varberg, 351
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 351
2 / 2 - Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 351
Planlösning från Rosenfred, Varberg, 351
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 351

Välkommen in till en generös öppen trea med ett kombinerat kök och vardagsrum som bjuder in till trevliga kvällar med vänner. Hemmet har sovrum mot gården och en trevlig inglasad balkong i västerläge.

När du kliver in i den här ljusa trean möts du av en gästvänlig entré med plats för avhängning och förvaring av kläder i en skjutdörrsgarderob längre in i hallen. Här finns också ett städskåp. Från entrén når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

 

Hemmets större sovrummen ligger avskilt från hemmets sociala delar och rymmer en dubbelsäng, två sängbord samt har gott om plats för kläder och skor i en stor skjutdörrsgarderob. Med ett lugn läge mot gården kan du vädra om nätterna utan att bli störd. Det mindre sovrummet når du från vardagsrummet och har också ett lugnt läge mot gården. Rummet har plats för en säng och förvaring i en skjutdörrsgarderob.

 

Det öppna köket och vardagsrummet har en social planlösning, perfekt för dig som gärna bjuder in vänner till trevliga middagar. Köket har gott om matlagningsytor och matplatsen får trevligt ljus från två fönster och går att anpassa efter antalet gäster. I vardagsrumsdelen finns gott om plats att möblera med både soffa och fåtöljer. Rummet har utgång till hemmets trevliga balkong där du kan njuta av något gott i glaset i kvällssolen. Balkongen har en vikbar inglasning som gör det möjligt att utnyttja platsen även när vädret är kyligare.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Rosenfred är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 84 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5 av 6
Nummer 351
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 15-19 November 2021
Egenskaper Balkong

Ansvarig kontaktperson

Anna Carlsson

Anna Carlsson

070-550 74 56

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier