Lägenhet 3 rok, 72,5 kvm

Planlösning från Rosenfred, Varberg, 411
1 / 2 - Planlösning från Rosenfred, Varberg, 411
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 411
2 / 2 - Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 411
Planlösning från Rosenfred, Varberg, 411
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 411

Välkommen in på entrévåningen till en välplanerad öppen trea med ett kombinerat kök och vardagsrum, avskilda sovrum och en inglasad balkong i härligt söderläge.

Välkommen in! När du öppnar dörren till den här ljusa trean möts du av en gästvänlig entré med plats för avhängning och förvaring av kläder i en garderob. Här finns också ett städskåp. Från entrén når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

 

De två sovrummen ligger vägg i vägg avskilt från hemmets sociala delar. Det större rymmer en dubbelsäng, två sängbord samt har gott om plats för kläder och skor i en stor skjutdörrsgarderob. Det mindre sovrummet har plats för en säng, en arbetsplats och förvaring i en garderob.

 

Det öppna köket och vardagsrummet har en social planlösning, perfekt för långa luncher och trevliga middagar. Det praktiska vinkelköket passar dig som älskar matlagning och matplatsen går att anpassa efter antalet gäster. I vardagsrumsdelen finns gott om plats att möblera med både soffa och fåtöljer. Rummet har utgång till hemmets balkong i härligt söderläge där du kan njuta av Varbergssolen stora delar av dagen. Balkongen har en vikbar inglasning som gör det möjligt att utnyttja platsen även när vädret är kyligare.

 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Rosenfred är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 72,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 5
Nummer 411
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 18-27 Januari 2022
Egenskaper Balkong

Ansvarig kontaktperson

Anna Carlsson

Anna Carlsson

070-550 74 56

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier