Lägenhet 4 rok, 93 kvm

Planlösning från Rosenfred, Varberg, 511
1 / 2 - Planlösning från Rosenfred, Varberg, 511
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 511
2 / 2 - Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 511
Planlösning från Rosenfred, Varberg, 511
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 511

Välkommen in till en social öppen fyra på entrévåningen med ett stort kombinerat kök och vardagsrum, gästtoalett och tre sovrum. Hemmet har en inglasad balkong med egen uteplats i perfekt söderläge mot gården.

Kliv in i en ljus familjefyra! Här möts du av en gästvänlig entré med plats för avhängning och förvaring av kläder i en garderob. Från entrén når du hemmets större sovrum med plats för en dubbelsäng, två sängbord och med gott om förvaring av kläder och skor i en stor skjutdörrsgarderob.

Vägg i vägg ligger det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Hemmet har också en gästtoalett som underlättar under vardagsmorgnarna när alla ska iväg samtidigt. I passagen utanför finns ett städskåp. Hemmets två andra sovrum har plats för en säng, en arbetsplats samt förvaring i en garderob.

Det öppna köket och vardagsrummet har en social planlösning som rymmer många trevliga middagar och bruncher med vänner och grannar. Det praktiska köket har gott om matlagningsytor och vid den avskilda matplatsen ryms flera gäster. Vid den trevliga köksön kan dina gäster småprata medan du lägger din sista hand på maten. Dessutom finns ett fönster över diskbänken för extra ljusinsläpp.

I vardagsrumsdelen finns gott om plats att möblera med både soffa och fåtöljer. Rummet förlängs av hemmets trevliga balkong i perfekt söderläge mot gården. Till balkongen hör även en egen uteplats. Här kan du njuta av måltider i Varbergssolen under stora delar av dagen. Balkongen har en vikbar inglasning som gör det möjligt att utnyttja platsen även när vädret är kyligare.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Rosenfred är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR.

Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 93 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1 av 5
Nummer 511
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 18-27 Januari 2022
Egenskaper Balkong

Ansvarig kontaktperson

Anna Carlsson

Anna Carlsson

070-550 74 56

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier