Lägenhet 2 rok, 53,5 kvm

Planlösning från Rosenfred, Varberg, 522
1 / 2 - Planlösning från Rosenfred, Varberg, 522
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 522
2 / 2 - Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 522
Planlösning från Rosenfred, Varberg, 522
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 522

Kliv in i en välplanerad tvåa mot gården med kombinerat vardagsrum och kök samt ett stort sovrum i lugnt läge. Njut av ljuset året om på en inglasad balkong i söderläge.

Välkommen in! Här möts du av en trevlig entré med plats för avhängning och förvaring av kläder i tre garderober. Från hallen når du det rymliga helkaklade badrummet med dusch samt en smart kombimaskin som spar golvyta.  Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även ett väggskåp för extra förvaring.

 

Det sociala kombinerade köket och vardagsrummet får ljus från stora fönster i söderläge och passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner och familj. Köket ger gott om plats för matlagning och rummet ger dig chans att möblera med en matplats för flera gäster samt med soffa och flera fåtöljer Härifrån når du hemmets balkong med perfekt söderläge där du kan njuta av grönskan från gården och solen under hela dagen. Balkongen har en vikbar inglasning som gör det möjligt att utnyttja balkongen även när det är lite kyligare ute.

 

Innanför vardagsrummet hittar du hemmets generösa sovrum som rymmer en dubbelsäng, två sängbord samt har förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Rummet ligger lugnt mot gården så att du kan vädra utan att bli störd.

 

 Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Rosenfred är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 53,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2 av 5
Nummer 522
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 18-27 Januari 2022
Egenskaper Balkong

Ansvarig kontaktperson

Anna Carlsson

Anna Carlsson

070-550 74 56

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier