Lägenhet 3,5 rok, 93,5 kvm

Planlösning från Rosenfred, Varberg, 541
1 / 2 - Planlösning från Rosenfred, Varberg, 541
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 541
2 / 2 - Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 541
Planlösning från Rosenfred, Varberg, 541
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 541

Välkommen in till en social öppen 3,5:a med ett stort kombinerat kök och vardagsrum, två sovrum samt ett extra rum, samtliga med läckra takfönster, gästtoalett och en delvis inglasad stor balkong i perfekt söderläge.

Kliv in högt upp i huset till en ljus 3,5:a! Här möts du av en gästvänlig entré med plats för avhängning och förvaring av kläder i en garderob. Från entrén når du hemmets mindre sovrum med plats för en säng, två sängbord och med gott om förvaring av kläder och skor i en skjutdörrsgarderob samt två garderober. Rummet får ljus från både fönster och ett härligt takfönster.

Vägg i vägg ligger det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Hemmet har också en gästtoalett som underlättar under vardagsmorgnarna när alla ska iväg samtidigt.

Hemmets större sovrum rymmer en dubbelsäng och två sängbord. Härligt ljusinsläpp från två fönster samt ett takfönster ger en bra start på dagen. Det mindre rummet intill passar bra att möblera som ett arbetsrum eller gästrum. Även här får du ljus från både fönster och ett takfönster.

Det öppna köket och vardagsrummet har en social planlösning som rymmer många trevliga middagar och bruncher med vänner och grannar. Det praktiska vinkelköket har gott om matlagningsytor och vid matplatsen ryms flera gäster. Det finns även ett fönster över diskbänken för extra ljusinsläpp. I vardagsrumsdelen finns gott om plats att möblera med både soffa och fåtöljer. Rummet förlängs av hemmets trevliga balkong i perfekt söderläge mot gården. Här kan du njuta av måltider i solen eller en bok i skuggan. En del av balkongen har en vikbar inglasning som gör det möjligt att utnyttja platsen även när vädret är kyligare.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Rosenfred är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR.

Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 93,5 kvm
Antal rum 3,5
Våningsplan 4 av 5
Nummer 541
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 18-27 Januari 2022
Egenskaper Balkong

Ansvarig kontaktperson

Anna Carlsson

Anna Carlsson

070-550 74 56

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier