Lägenhet 2 rok, 66 kvm

Planlösning från Rosenfred, Varberg, 552
1 / 2 - Planlösning från Rosenfred, Varberg, 552
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 552
2 / 2 - Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 552
Planlösning från Rosenfred, Varberg, 552
Situationsplan från Rosenfred, Varberg, 552

Kliv in i en ljus taktvåa högst upp i huset med kombinerat vardagsrum och kök samt ett stort sovrum. Njut av ljuset året om på en inglasad balkong i perfekt söderläge.

Välkommen in högst upp i huset! Här möts du av en ljus entré med plats för avhängning och med sikt rakt igenom de sociala ytorna och ut genom stora fönster i söderläge.

Från entrén hittar du hemmets generösa sovrum som rymmer en dubbelsäng, två sängbord samt en arbetsplats. Du har gott om förvaring för dina kläder i en rymlig skjutdörrsgarderob.

 

Från hallen når du det rymliga helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

 

Det sociala kombinerade köket och vardagsrummet får ljus från stora fönster och passar utmärkt för dig som ställer till med trevliga middagar för vänner och grannar. Det praktiska vinkelköket är något för dig som gillar matlagning och rummet ger dig chans att möblera med en matplats för flera gäster samt med soffa och fåtöljer. Härifrån når du hemmets balkong i drömläge där du kan njuta av Varbergssolen under hela dagen. Balkongen har en vikbar inglasning som gör det möjligt att utnyttja balkongen även när det är lite kyligare ute.

 

 Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Rosenfred är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning i ditt nya hem. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror. Badrummen är helkaklade med matchande klinker på golvet och duschväggar i klarglas från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 

 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 66 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5 av 5
Nummer 552
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 18-27 Januari 2022
Egenskaper Balkong

Ansvarig kontaktperson

Anna Carlsson

Anna Carlsson

070-550 74 56

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier