Varje dag blir en dag vid havet

Boka personlig visning

I Rosenfred kan du njuta av närheten till såväl havet som stadens charmiga butiker och torg. I Varbergs centrum finns det mesta på bekvämt gångavstånd och behöver du ta dig längre bort finns goda kommunikationer.

Välkommen till Brf Rosenfred!
I södra delen av centrala Varberg planerar vi ett bostadskvarter med 89 lägenheter. Kvarteret kommer att bestå av flera hus med tanken att ge södra entrén till stadskärnan ett nytt och fräscht utseende. Här planeras kvadratsmarta lägenheter med ljusa och öppna sociala ytor där vi tar tillvara på utsikten över havet och staden.

Brf Rosenfred ligger ett par kvarter bort från Ankaret, en populär badplats för hela Varberg på sommaren. Härifrån kan du ta strandpromenaden som leder till Varbergs fästning, den livfulla Socitetsparken och det sagolika kallbadhuset som står på pelare en bit ut i havet.

En kort promenad från hemmet har du stadskärnan med torget i centrum. Här finns den omtyckta torghandeln ett par gånger i veckan och även stadens berömda spa dit många vallfärdar. Inte långt från hemmet hittar du även mataffär, gym, café, apotek, restauranger och butiker. För den som vill vara aktiv finns flera möjligheter en bit bort med allt från fotboll, golf och till surfing av alla dess slag.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Antal rum: 3 - 4 rum
Boarea: 70,5 - 95 kvm
Pris: 3 045 000 - 6 295 000 kr
Månadskostnad: 4 141 - 5 343 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Från november 2021

Ansvarig kontaktperson

Anna Carlsson

Anna Carlsson

070-550 74 56 Contact

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

En trygg affär

Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. Skanska GodAffär är ett skräddarsytt försäkringspaket som ingår utan extra kostnad för dig som köper ett hem från oss. Dels får du en försäkring mot dubbla boendekostnader i 12 månader och dels får du ett tillträdesskydd. 

En tryggare bostadsrättsförening

Genom att ge insyn i bostadsrättsföreningars ekonomi, nyckeltal och tydliga avtal så gynnar Trygg BRF dig som bostadsköpare men också seriösa bostadsproducenter, kreditgivare och samhället. Kvalitetsmärkningen Trygg BRF utgår från tre områden: ekonomi, långsiktighet och trygghet och är ett initiativ som Skanska står bakom.

Hitta ditt nya hem i Brf Rosenfred med bostadsväljaren


Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter som finns, ljuset vid olika tidpunkter på dygnet och du kan även gå på virtuell rundvandring i utvalda lägenheter. Håll bara muspekaren över fasaden och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Klicka på lägenheten som du vill utforska vidare för att få upp planlösningen.

Exempel på lediga hem i Brf Rosenfred


3/3 Bostäder med samma planlösning

72,5 kvm | 3 rok

Balkong

Våningsplan 1 - 3
Pris: Från 3 695 000 kr
3/3 Bostäder med samma planlösning

93 kvm | 4 rok

Balkong

Våningsplan 1 - 3
Pris: Från 4 945 000 kr
0/4 Bostäder med samma planlösning

70,5 kvm | 3 rok

Balkong

Våningsplan 2 - 5
Visa alla planlösningar

360 graders rundvandring


Följ med på en virtuell rundvandring

Här bjuder vi på smakprov av några av de lägenhetstyper du hittar i Brf Rosenfred. Följ med på 360-graders rundvandring i de olika hemmen och hitta din favorit redan idag. Klicka här >

Vilken inredning föredrar du?


Inrednings inspiration

För att du ska hitta rätt stil och lyckas skapa den där hemtrevliga och personliga känslan i ditt nya hem, har vi tagit fram hjälp iform av köks- och badrumsväljare och vi hoppas de ska hjälpa dig på traven i dina val. Här finner du även exempelkataloger på våra olika tillval. Läs mer här >

Dokument


Hem från Skanska på prispallen

I Solsidan Östra i Falkenberg bor några av Sveriges nöjdaste kunder. Det visar Prognoscentrets årliga kundnöjdhetsmätning som placerar Solsidan Östra på en ärofylld bronsplats.
Läs mer

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!
Boka personlig visning

Fantastiska balkonger

Här har du gott om plats för att inreda med grönska och sköna sittgrupper, och kanske för en liten örtagård eller egna chili och tomatplantor. Hemmen har stora fönster som släpper in ljuset från himlen över Kattegatt. Ljuset är genomgående i hemmets inredning som ger dig en bra bas för att skapa en personlig stil.

Rum med plats

Fokus i våra hem i Rosenfred är att det ska finnas utrymme för att umgås. Därför är det till exempel viktigt med stora matplatser för långa middagar och härliga bruncher. Öppna eller halvöppna planlösningar uppmuntrar också till en social miljö, där du kan röra om i grytan samtidigt som du deltar i småpratet som pågår i vardagsrumssoffan. Många lägenheter har även bardisk eller köksö som blir en naturlig plats för ett glas och något tilltugg före maten eller för dagens första kopp kaffe.

Välplanerat

Alla lägenheter är välplanerade och det finns gott om förvaringsmöjligheter. Så oavsett om du väljer en smart tvåa eller en luftig fyra så får du plats för kläder, prylar och din favoritinredning. Samtidigt som du kan se fram emot allt det underbara med att ha närheten till havet.

Välkommen till Rosenfred

Boka personlig visning
Varbergs kallbadhus sett från land.

Närheten till havet

Ett salt dopp är aldrig långt borta när du bor i Brf Rosenfred. Få kan skryta med att ha en sandstrand och flera badbryggor så nära sitt kvarter. Om du tillhör dem som badar året om väntar en varm bastu med utsikt över havet i kallbadhuset en kort promenad bort.

Läget

Det här är ett läge med kvaliteter, en kombination av att bo nära centrum och att ha havet så nära! I Brf Rosenfred bor du med ett glittrande Kattegatt utanför fönstret och i direkt närhet till allt det bästa Varberg har att erbjuda – stranden, centrum och strandpromenaden. Här upptäcker du nya sidor av staden och får det enklare att njuta av din vardag, och av din helg.

Det är lätt att älska livet som Varbergsbo.

Att ha närheten till kusten och dess skiftningar med väder och vindar är enkelt att vänja sig vid. Livet blir enkelt här, att röra på dig till exempel, är enkelt när du bor så nära strandpromenaden. Från Kusthotellet till Varbergs fästning har du två och en halv kilometer av hav, klippor och bad som du aldrig kan få nog av.

Härlig innegård

Husens tegelfasader går vackert hand i hand med Rosenfredsskolans mäktiga röda byggnader. Kvarterets sand- och jordfärgade tegel antyder närheten till Varbergs stränder. För dig som bor här är cykeln ett självklart val och därför finns givetvis praktisk parkering i ett eget hus som nås direkt från gatan och gården. Taket är av sedum och väggarna är klädda med växter för att sätta en grön prägel på kvarteret, och för att göra det mer inbjudande för dig som cyklar. Bilen parkerar du under huset och det finns tillgång till laddstolpar till din elbil.

Getterö Marina, Varbergs småbåtshamn.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Boka personlig visning

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Rosenfred i Varberg

Ansvarig kontaktperson

Anna Carlsson

Anna Carlsson

070-550 74 56 Contact

Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå

Östra Vallgatan 38
432 41 Varberg

Tel 0340-842 60
vffab.se

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: