Välkommen på rundvandring

Här hittar du ett smakprov på några av de hem i Rosenfred. Allt från trevliga ljusa tvåor till rymliga treor som bjuder in till många trevliga stunder. Vi hoppas att du kommer hitta ett hem som passar just ditt liv.

Tvåa med trevlig planlösning

Stig in i en tvåa med trevligt vinkelkök och gott om matlagningsytor. Hemmet har ett sovrum med förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob, en trevlig inglasad balkong och en ljus matplats. Den öppna planlösningen ger plats för dig och dina vänner.

Luftig trea

Välkommen in i en luftig trea med härliga sociala ytor för vänner och familj. Hemmet har två balkonger, en mindre med utgång från sovrummet och en större inglasad från vardagsrummet. Här kommer du att spendera många ljusa kvällar framöver. Två badrum underlättar dina och familjens stressiga morgnar.

Trea med gott om förvaring

Hitta hem till en härlig trea med stora sociala ytor perfekt för dig som gillar att bjuda hem vänner och familj. Det öppna kombinerade vinkelköket och vardagrummet har gott om utrymme för en större matplats, soffa och fåtöljer. Här hittar du utgången till en trevlig inglasad balkong där havet är ständigt närvarande. Hemmet har gott om förvaring i både klädkammare, förråd och skjutdörrsgarderob.

Dela sidan: