En glimt av framtiden

I Mörtnäshöjden kan du välja mellan två olika hustyper Villa Bofink på 135 kvm eller Villa Dopping på 150 kvm. Båda har 5 rum och kök.

Hustyperna är anpassade för ett aktivt familjeliv och de flexibla planlösningarna gör det enkelt för dig att anpassa ditt hem när familjen växer eller dina behov ändras. Njut av härliga sällskapsytor på undervåningen och lite mer privata vrår på övre plan. Dubbla badrum gör stressiga vardagsmorgnar lite mer hanterbara och förvaringen är välplanerat i bägge hustyperna. Dessutom kan du njuta av en härlig uteplats i anslutning till platsens natursköna miljö.

Planlösningar är preliminära och vissa små förändringar kan förekomma.

Villa Bofink på 135kvm

En välkomnande hall med bra förvaring, helkaklat badrum med badkar samt ett praktiskt förråd hittar du på entrévåningen. Här samsas också luftiga ytor i kök och vardagsrum och skapar en känsla man vill umgås i. Övervåningen blir av lite lugnare karaktär med flera sovrum, en generös klädkammare, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett skönt allrum där du kan mysa framför en bra film med familjen.
 

Villa-Bofink_135kvm_470x.jpg

Kedjehus och villor

STD_EX_mortnashojden_varmdo_stockholm_villor_bofink.jpg

Villa Dopping på 150kvm

Det här är ett hem som passar perfekt för den lite större familjen eller dig som gärna bjuder hem många gäster. Här samspelar generösa ytor i vardagsrum och kök på bästa sätt och förlängs av den härliga uteplatsen. Dessutom kan du välja att inrätta en fin arbetsplats och du har även en separat tvättstuga i anslutning till badrummet. Smidigt är att tvättstugan även kan användas som groventré i direkt anslutning mot biluppställningsplats. Tre generösa sovrum med plats för både säng och skrivbord samt ett extra stort med egen klädkammare och ett allrum ryms på övre plan. Här finns också ett helkaklat badrum med badkar och ett litet förråd.
 

Villa_Doping_150kvm_470x.jpg

Kedjehus och villa

STD_EX_mortnashojden_varmdo_stockholm_villor_dopping.jpg