Hitta sjönära hem i Mörtnäsviken

I de finaste delarna av Värmdö i Östra Mörtnäs är lägenheter placerade i en sluttning ner mot Mörtnäsviken, vilket ger möjlighet för god utsikt för fler! Vad sägs om en kopp kaffe på balkongen med härlig utsikt över skimrande vatten och grön natur?

Antal rum: 2 - 4 rok
Boarea: 81 - 108,5 kvm
Pris: 3 995 000 - 4 895 000 kr
Månadskostnad: 4 671 - 6 261kr
Säljstart: Pågående försäljning - få kvar!
Inflyttning: Från aug till dec 2018

Tidplan för Mörtnäsviken

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Besiktning
Inflyttning pågår

I Mörtnäsviken kan du njuta av ett bekvämt och nybyggt hem. Fokus ligger på stora sociala ytor med rymliga vardagsrum, som förlängs ytterligare med antingen balkong eller terrass. Bjud ut familj och vänner till en söndagsbrunch här! Köken har stora arbetsytor, rymliga skafferier och plats för goda måltider. 

Köp nu och få en skönare flytt

Om du köper ett hem i Mörtnäsviken innan 31 augusti  bjuder vi på en skönare flytt. Kort sagt innebär det att vi tar hand om hela flytten. Det finns endast ett fåtal hem kvar, bland annat fina fyror som är Svanenmärkta, har två balkonger, fönster i tre väderstreck och vacker utsikt över viken. Läs mer om erbjudandet här »

Möjlighet till egen båtplats

Vi undersöker möjligheten att bygga två bryggor i området och i dagsläget planerar vi för dessa. Anmäl därför ditt intresse för en eventuell båtplats när du köper ett hem i Mörtnäsviken så missar du inte chansen.

Mörtnäsviken är Svanenmärktsvanenmarkt-logo

Ett av de största valen vi gör här i livet är hur vi väljer att bo. Det är viktigt att du får ett hem du trivs i, men också att vi alla gör ett gott val för miljön. Genom att bo i Mörtnäsviken gör du ett bra och framförallt enkelt miljöval, som gör att du faktiskt räddar världen lite grann varje dag.

Välkommen in i vårt visningshem


Vi har öppnat ett visningshem i Mörtnäsviken så att du ska få en känsla av hur det är att bo i en ljus trevlig fyra med utsikt över viken. Se bilderna och få en känsla av ditt nya hem med skärgården runt knuten.

Kika på bilder av vårt visningshem här »

Just nu har vi ett erbjudande - få en skönare flytt!


Om du köper ett hem i Mörtnäsviken innan 31 augusti bjuder vi på en skönare flytt när det väl är dags. Kort sagt innebär det att vi tar hand om hela flytten. Från packning till städning och inflyttning. Dessutom får du spendera hela flytten på ett härligt hotell med din familj.

Läs mer om erbjudandet "en skönare flytt" »

Lägenhetsväljaren och solstudie


Vilket läge gillar du bäst?

Lägenhetsväljaren är ett praktiskt online-verktyg där du får en känsla av var någonstans lägenheterna ligger i huset och hur solen står vid olika tidpunkter på dagen. Med virtuella rundvandringen får du möjlighet att kika in i lägenheterna.

Testa lägenhetsväljaren»

Planlösningar


Lediga lägenheter i Mörtnäsviken

3/9 Bostäder med samma planlösning

4 rum - 114 kvm

Balkong, Klädkammare

Våningsplan 1 - 5
Pris: Från 4 595 000 kr
1/2 Bostäder med samma planlösning

4 rum - 104 kvm

Balkong

Våningsplan 1 - 2
Pris: Från 4 695 000 kr
1/3 Bostäder med samma planlösning

4 rum - 108,5 kvm

Balkong, Klädkammare

Våningsplan 1 - 3
Pris: Från 4 695 000 kr
Visa alla planlösningar

Inredningsstilar


Fyra stilar för din inspiration

För dig som köper bostad i Mörtnäsviken har vi tagit fram fyra olika inredningskoncept som kan hjälpa dig lite på traven när det är dags för dina inredningsval. Stilarna Kontrast, Marmor, Skärgård och Industri i innehåller material och detaljer som är framtagna för att passa fint tillsammans. Kombinera och plocka material ur de olika stilarna för att hitta en inredning som passar din personlighet!

Se olika inredningsstilar i Mörtnäsviken »

Se filmen om Mörtnäsviken


Upplev skärgårdsliv året om när du bor i Mörtnäsviken. Läs mer på skanska.se/mortnasviken

Karta


Avstånd till platser

Svanenmärkta hem i Mörtnäsviken.

Generösa balkonger i Mörtnäsviken.

Mörtnäsviken ligger mitt i naturen vid vattnet.

Lyxiga 5 rok i etage.

Övre plan i etagelägenheten på 5 rok.

Rymlig 4 rok på 114 kvm.

Kvadratsmart 3 rok på 76 kvm.

Yteffektiv 2 rok på 49,5 kvm.

Närområdet

Sjönära hem i Mörtnäsviken

I Mörtnäs kan du njuta av skärgårdslivet året runt. Pendlingen in till storstan, jobb och shopping är enkel med bara 25 minuters busstur in till Slussen. I Värmdö finns förskolor för de små och vardagen här fylls av natur, vatten, småbåtshamnar, kobbar, skär och vackra sandstränder. Detaljer som tillsammans bidrar till en idyllisk tillvaro!

Läs mer om livet i Mörtnäsviken här »

500m bort ligger Grisslinge havsbad- ett av Värmdös populäraste bad!

Mysigt café också på 500 meters avstånd.

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Mörtnäsviken

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: