Sjönära inflyttningsklara fyror i Mörtnäsviken

I de finaste delarna av Värmdö i Östra Mörtnäs är lägenheter placerade i en sluttning ner mot Mörtnäsviken. Här hittar du din drömfyra med dubbla balkonger med utsikt mot både den glittrande viken och mot grönskan. Hemmen har en härlig villakänsla och att bo nybyggt innebär att du slipper renovera och kan leva bekymmersfritt. Det bästa av allt är att du kan flytta in redan nu.

Typ av bostad: Lägenhet
Antal rum: 2 - 5 rum
Boarea: 49,5 - 140,5 kvm
Säljstart: Pågående försäljning - 1 kvar!
Inflyttning: Pågår!

Ansvarig kontaktperson

I Mörtnäsviken finns ett fåtal nybyggda fyror kvar. Det betyder att du fortfarande har möjlighet att hitta ett hem där du kan leva ett skönt skärgårdsliv utan att behöva måla om eller spendera helgen på byggvaruhusen. Hemmen är en dröm med dubbla balkonger i två väderstreck där du kan njuta av lugna morgnar och härliga sommarkvällar med familj och vänner. Planlösningen är social och öppen med möjlighet att förlänga matplatsen när du bjuder hem många gäster till trevliga middagar. Köket har stora arbetsytor och bra förvaring för dig som älskar att laga och njuta av god mat och dryck.

Ett extra plus är att fyrorna redan står färdiga så att du kan flytta så snart du vill!

Möjlighet till egen båtplats

Vi undersöker möjligheten att bygga två bryggor i området och i dagsläget planerar vi för dessa. Anmäl därför ditt intresse för en eventuell båtplats när du köper ett hem i Mörtnäsviken så missar du inte chansen.

Mörtnäsviken är Svanenmärktsvanenmarkt-logo

Läs mer om miljösmarta detaljer i Mörtnäsviken här  »

Lägenhetsväljaren och solstudie


Välkommen in i vårt visningshem


Vi har öppnat ett visningshem i Mörtnäsviken så att du ska få en känsla av hur det är att bo i en ljus trevlig fyra med utsikt över viken. Se bilderna och få en känsla av ditt nya hem med skärgården runt knuten.

Kika på bilder av vårt visningshem här »

Planlösningar


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Svanenmärkta hem i Mörtnäsviken.

  Generösa balkonger i Mörtnäsviken.

  Mörtnäsviken ligger mitt i naturen vid vattnet.

  Stora och inbjudande sällskapsytor

  Ljust läshörna i vardagsrummet

  Modernt kök och matplats för skön umgänge

  Härligt ljust sovrum mot skogen

  Två härliga rum till barnen

  Hallen med inbyggda garderober

  En av de två balkongerna vetter mot vattnet

  Balkong mot sydväst

  Badrum med badkar och tvätt möjligheter. Det finns ett badrum till med dusch.

  Närområdet

  Sjönära hem i Mörtnäsviken

  I Mörtnäs kan du njuta av skärgårdslivet året runt. Pendlingen in till storstan, jobb och shopping är enkel med bara 25 minuters busstur in till Slussen. I Värmdö finns förskolor för de små och vardagen här fylls av natur, vatten, småbåtshamnar, kobbar, skär och vackra sandstränder. Detaljer som tillsammans bidrar till en idyllisk tillvaro!

  Läs mer om livet i Mörtnäsviken här »

  500m bort ligger Grisslinge havsbad- ett av Värmdös populäraste bad!

  Mysigt café också på 500 meters avstånd.

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Mörtnäsviken

   Ansvarig kontaktperson

   För visningstid se här»

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Warfvinges väg 25
   112 74 Stockholm
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: