Lägenhet 2-1203

Såld

Välkommen till en trevlig tvåa på andra våningen. Här får du en social och öppen planlösning och en rymlig balkong.

Bilden visar Mörtnäsviken, Värmdö, 2-1203
Bilden visar Mörtnäsviken, Värmdö, 2-1203
Planlösning från Mörtnäsviken, Värmdö, 2-1203
Situationsplan från Mörtnäsviken, Värmdö, 2-1203
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 2 519 200 kr
Månadskostnad: 3 153 kr
Boarea: 49,5 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 2
Nummer: 2-1203
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Oktober 2018

I den här tvåan är alla kvadratmeter väl utnyttjade. Du kliver in i en entréhall med plats för avhängning och skjutdörrsgarderob med linneskåp. Till höger ligger även ett helkaklat badrum med dusch och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare, som sparar på golvytan. Längre fram i hallen möter du lägenhetens sovrum, som enkelt rymmer dubbelsängen. Här finns även en garderob.

När hallen svänger öppnar sig ett stort rum där kök, matplats och vardagsrum smälter samman. Här är det lätt att duka för många gäster och de stora fönstren släpper in gott om ljus. Du har också en rejäl balkong om hela åtta kvadratmeter, med sol under större delen av dagen.

Vill du se en 360-visualisering av detta hem? Klicka här.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Mörtnäsviken får du ett stilrent och gediget originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett på golven, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar. Enkelt att inreda kring! Köket har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd mikro och snålspolande blandare. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: