Lägenhet 3-1401

Ledig

Välkommen till en luftig fyra på fjärde våningen. Här får du två balkonger, ljusinsläpp från tre väderstreck och en social planlösning.

Planlösning från Mörtnäsviken, Värmdö, 3-1401
Bilden visar Mörtnäsviken, Värmdö, 3-1401
Bilden visar Mörtnäsviken, Värmdö, 3-1401
Situationsplan från Mörtnäsviken, Värmdö, 3-1401
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 4 895 000 kr
Månadskostnad: 6 261 kr
Boarea: 114 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 4
Nummer: 3-1401
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Augusti 2018

I den här fyran kliver du in i en entréhall med förvaring i skjutdörrsgarderob. De två mindre sovrummen ligger till vänster i hallen och hemmet öppnar sedan upp sig åt två håll, eftersom planlösningen har en trevlig rundgång, som orienterar sig runt badrummet.

Badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten, samt väggskåp för extra förvaring. Det finns dessutom en wc med dusch, som blir extra praktiskt när alla ska iväg samtidigt på morgonen. Längst ner i hallen ligger det största sovrummet, som får ljus från två håll och har utgång till en härlig balkong med kvällssol. Här finns också en rejäl klädkammare.

Kök, vardagsrum och matplats har ett öppet samband, med en tydlig rumskänsla och flera möbleringsalternativ. Det går att duka långbord i vardagsrumsdelen när gästerna är många och du har även möjlighet att välja till väggar som förvandlar hemmet till en femma. Rummet har stora fönster i två väderstreck plus ytterligare en balkong med utsikt över vikens gröna omgivningar.

Vill du se en 360-visualisering av detta hem? Klicka här.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Mörtnäsviken får du ett stilrent och gediget originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett på golven, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar. Enkelt att inreda kring! Köket har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd mikro och snålspolande blandare. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Vi hjälper dig hela vägen fram.