Okänd

Okänd

Välkommen till en trevlig fyra på första våningen. Här får du två balkonger, ljusinsläpp från tre väderstreck och en social planlösning.

Planlösning från Mörtnäsviken, Värmdö, 4-1103
Situationsplan från Mörtnäsviken, Värmdö, 4-1103
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Från augusti till december 2018

I den här fyran kliver du in i en entréhall med förvaring i skjutdörrsgarderob. De mindre sovrummen ligger vägg i vägg på höger sida och därefter kommer ett badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten, samt väggskåp för extra förvaring.

En inre hall leder dig till lägenhetens stora sovrum, som har gott om plats för dubbelsängen och bra förvaring i en hel vägg med skjutdörrsgarderober. Utanför sovrummet finns ytterligare förvaring och en wc med dusch. Perfekt när alla ska iväg samtidigt på morgonen.

Den långa hallen övergår sedan i ett stort rum där kök, vardagsrum och matplats smälter samman. Planlösningen gör det enkelt att duka för många middagsgäster och ljuset flödar in från flera stora fönster i två väderstreck. Du har dessutom två balkonger om vardera 10 kvadratmeter där du kan njuta av solen både morgon och kväll, och blicka ut över vikens gröna omgivningar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Mörtnäsviken får du ett stilrent och gediget originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett på golven, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar. Enkelt att inreda kring! Köket har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd mikro och snålspolande blandare. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: