Lägenhet 4-1401

Såld

Välkommen till en spännande vindsvåning med gott om svängrum, massor av förvaring och balkong.

Planlösning från Mörtnäsviken, Värmdö, 4-1401
Situationsplan från Mörtnäsviken, Värmdö, 4-1401
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 4 053 650 kr
Månadskostnad: 4 671 kr
Boarea: 81 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 4
Nummer: 4-1401
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Augusti 2018

Ansvarig kontaktperson

Den här vindstvåan passar perfekt för dig som gillar rymliga ytor. Du kliver in i en entré med förvaring i skjutdörrsgarderob. Längs en inre hall ligger förråd och klädkammare som ger massor av förvaring för allt från vinterkläder till golfutrustning. Bekvämt nära till hands inne i lägenheten! Från hallen når du även ett helkaklat badrum, som är utrustat med dusch och både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten, samt väggskåp för extra förvaring. Det finns också möjlighet att välja till badkar.

Längst in i hallen hittar du ett härligt sovrum om hela 21 kvadratmeter, som får ljus och rymd från både en takkupa och ett högt fönster. I den här lägenheten smälter kök, vardagsrum och matplats samman i en stor social yta. Planlösningen gör att det är enkelt att duka för många middagsgäster och ljuset flödar in från två väderstreck. Varma sommarkvällar kommer säkerligen spenderas på din trevliga balkong om hela 10 kvadratmeter, där du blickar ut över vikens gröna omgivningar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Mörtnäsviken får du ett stilrent och gediget originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett på golven, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar. Enkelt att inreda kring! Köket har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd mikro och snålspolande blandare. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: