Livet i Mörtnäsviken

Välkommen till ett omtyckt läge på Värmdö. I Brf Mörtnäsviken bor du i ett nybyggt hem invid bryggan och kan njuta av ett bekymmersfritt skärgårdsliv varje dag, året om.

Mörtnäsviken har ett riktigt bra läge, se filmen


Upplev skärgårdsliv året om när du bor i Mörtnäsviken. Läs mer på skanska.se/mortnasviken

Året runt på Värmdö

Under de kyligare månaderna ligger isarna blanka och snön har lagt sitt tysta täcke över Värmdös åkrar, ängar och skogar. Då är långfärdsskridskor en uppskattad aktivitet. Det är en enorm upplevelse att med tysta långa skär ta sig mellan öarna kring Värmdö. I närheten av Mörtnäsviken väntar även fina skidspår i vacker och kuperad skogsnatur.  

Att uppleva våren i skärgården är storartat. Naturen exploderar och att leva nära skogen och havet ger dig möjlighet att möta varje litet steg av vårens ankomst. Vårens första efterlängtade solstrålar njuter du av tillsammans med en kaffe på balkongen i Mörtnäsviken med det glittrande vattnet nedanför.

Det under sommaren Värmdö visar sig från sin allra bästa sida. Det finns vatten så gott som överallt att bada i och njuta av. Bara fem minuter från Mörtnäsviken kan du ta såväl morgondopp som kvällsdopp på stranden vid Grisslinge havsbad. Wermdö Golf & Country Club ligger 3 km bort och vid bryggan nedanför huset har du chans till en båtplats. Middagarna på balkongen under ljumma kvällar rundar av sommardagarna i Mörtnäsviken på bästa möjliga sätt. 
 
Hösten är en behaglig årstid i skärgården. Lugnet lägger sig och skogarna fylls med bär och svamp. Vattnet håller sig varmt ett bra tag även ute i kustbandet och en tur med kanot kan bli höstens härligaste upplevelse. 

Bekvämt skärgårdsliv

Livet i Mörtnäsviken innebär att leva med naturen och samtidigt ha fem minuters promenad till bussen som tar dig till Slussen på bara 25 minuter. Men ännu närmare än så, 1,5 km bort i Mölnviks Värmdö köpcentrum, finns ett stort utbud av alltifrån matvarumarknader, systembolag och sportbutiker till småbutiker, restauranger och caféer. I Gustavsberg finns service som vårdcentral och bibliotek nära till hands. 

En kort promand från Mörtnäsviken hittar du ett av Värmdös bästa konditorier, Systrarna Delselius. Har kan du köpa färska frallor till frukost varje morgon, och när solen skiner kan du njuta av dem på balkongen tillsammans med kaffe och sjöutsikt. Välkommen att upptäcka livet i Mörtnäsviken.

Dela sidan: