Välkommen in och få en känsla av ditt nya hem i Mörtnäsviken

‭Det är något speciellt med att kliva över tröskeln till ett ‭hem och få en känsla av hur det skulle vara att bo där. Därför har vi öppnat ett visningshem i Mörtnäsviken ‭där du kan känna på hur det är att leva skärgårdsliv i en nybyggd och bekymmersfri fyra med utsikt över viken. Visningshemmet är nu till försäljning.

‭Välkommen in! En ljus och gästvänlig entré öppnar upp den här trevliga fyran. Här finns
‭plats för avhängning av dina ytterkläder och plats för ytterligare förvaring i en skjutdörrsgar‭drob. Möblera med en byrå, en stol eller en liten fåtölj för en hemtrevlig känsla direkt när du ‭kliver innanför dörren

‭I det ljusa köket kommer du att spendera många långa frukostar och härliga middagar med ‭familj och vänner. Framför det stora fönstret finns gott om plats för ett matbord som rymmer ‭många gäster och trevliga samtal.

‭Slå dig ner! Vardagrummet har fönster i flera väderstreck och här ryms både soffa och fåtöl‭jer. Den öppna planlösningen ger en härlig rymd och många möjligheter att möblera. Visst ‭vore det härligt att till exempel förlänga matbordet för att rymma extra många gäster vid fö‭delsedagar eller högstider.

‭Från vardagrrummet når du hemmets ena balkong med underbar utsikt över Mörtnäsvikens ‭glittrande vatten. Här kan njuta av många koppar morgonkaffe och svalkande glas under ‭ljumma kvällar framöver. Inred med växter, mattor, korgar och härliga sittgrupper så blir bal‭kongen hemmets trevligaste rum under sommarhalvåret.

‭Det största sovrummet har plats för en dubbelsäng och får ljus från flera fönster och har ut‭gång till hemmets andra balkong. I det här harmoniska rummet är det fridfullt att både somna och att vakna upp. En rymlig klädkammare i anslutning till rummet håller ordning på dina ‭kläder och skor.

‭Hemmets andra balkong har ett lugn och rofyllt läge mot den härliga grönskan på baksidan ‭av huset. Här har du kvällssol och möjlighet att ostört avsluta dagen i morgonrock med en kopp te och ett trevlig sällskap.

‭Hemmets två mindre sovrum har plats för enkelsängar, bra förvaring, en liten arbetsplats,
‭avkopplande stunder och massor av lek.

‭Hemmet i Mörtnäviken har två badrum med dusch alternativt badkar som underlättar stress‭siga morgnarna när alla ska iväg samtidigt. Det större har tvättmaskin och torktumlare med ‭en arbetsbänk ovanpå som gör hanteringen av tvätten mycket enklare. Kakel och klinker är ‭vitt och ljusgrått och ger utrymme för dig att inreda badrummen personligt med dina favo‭rithanddukar, lyxiga tvålar och snygga förpackningar.

Besök visningshemmet

För att besöka visningshemmet se visningstider här»  eller kontakta ansvarig säljare Yvonne Ulfberg på +46 10-449 38 25. Adressen är Sandtäktsvägen 11, infart vid rondellen vid Svanstensvägen och Grisslinge Värdshus på väg 222.

Dela sidan: