Gott liv på Växjös skönaste innergård

Välkommen till Skärvet på lite värmande choklad! På tisdag den 19 februari mellan 17.00-18.30 serverar vi varm choklad och hembakat i vår visningslokal på Södra Järnvägsgatan 26A. Titta förbi och upplev känslan i Skärvet, varmt välkommen!

Antal rum: 2 - 4 rum
Boarea: 39,5 - 91 kvm
Pris: 1 250 000 - 3 395 000 kr
Månadskostnad: 2 242 - 4 657 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: september 2019-februari 2020

Ansvarig kontaktperson

I Skärvet hittar du hem om 2–4 rok och 39,5–91 kvadrat. Lägenheterna är ljusa och generösa, och ytan utnyttjas maximalt. Att bo innebär att ha tillgång till Växjös skönaste innergård. Här kan du ha kräftskiva med grannarna i orangeriet, läsa en bok i skuggan av ett fruktträd och odla egna morötter, utan att behöva tänka på   trädgårdsarbete. Här finns även en övernattningslägenhet när släkt och vänner kommer på besök. Skärvet är en plats utan måsten där du får tid till det viktiga i livet. På Södra Järnvägsgatan på Söder bygger vi ett nytt kvarter för dig som vill leva lugnt och bekymmersfritt och som uppskattar att ha både naturen och Växjö centrums utbud av restauranger och shopping inpå knuten. Området tillhör Växjös mest spännande och ska bli en modern levande plats med utrymme för alla. Här blandas olika boendeformer och tanken är att livet här ska vara bekvämt med det nödvändigaste nära till hands. 

Svanenmärkt – bra för både dig och miljönsvanenmarkt-logo
Att  bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Hitta din nya bostad med Bostadsväljaren


Smarta planlösningar


Utvalda hem i Skärvet

I Skärvet hittar du kvadratsmarta lägenheter på 2-4 rok. Här bor du med en ljus och bekymmersfri vardag. Klicka på länken nedan för att få ett smakprov på några av de planlösningar som hittas i Brf Skärvets Trädgård.

Se utvalda hem i Skärvet »

Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Ett levande kvarter med härlig innergård

  Välkommen till ett levande kvarter!

  Innergården med växthus på Skärvets Trädgårdar

  Njut av Växjös skönaste innergård!

  Här får du hem med härlig utsikt och ingen insyn

  En bekymmersfri och ljus tillvaro

  Hållbart boende i en grön stad

  Närområdet

  Det nya kvarteret ligger centralt i Växjö och utgör första delen av den nya stadsdelen Bäckaslöv. På en bruttoarea om drygt 20 000 kvadratmeter ska en ekologiskt och socialt hållbar stadsdel skapas som förstärker Växjös profil som Europas grönaste stad.

  Byggnaderna i det nya kvarteret kommer att miljöcertifieras, och skog och grönytor ska integreras i området för minimal påverkan på djur- och växtliv. På Skärvets Trädgård kan du bo i Växjös grönaste innegård, här har du möjlighet till trädgårdsliv utan måsten. Bara nåra steg bort har du natur- och strövområdet Bokhultet, och på andra hållet väntar centrum med allt vad det har att erbjuda. Det blir helt enkelt lätt att leva här!

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Skärvets Trädgård

   Ansvarig kontaktperson

   Svensk Fastighetsförmedling

   Tel: 0470-709696
   Kungsgatan 1 A
   352 30 Växjö

   svenskfast.se/vaxjo

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: