Lägenhet 2 rok, 62,5 kvm

Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1001
1 / 2 - Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1001
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1001
2 / 2 - Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1001
Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1001
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1001

Välkommen in på entrévåningen till en ljus tvåa om 62,5 kvadrat. Två generösa uteplatser och ett öppet kök och vardagsrum ger dig gott om plats för både dig och dina vänner.

Här möts du av en välkomnande och ljus entré med direkt utgång till uteplatsen i söderläge. Här finns också gott om förvaringsutrymme i en praktisk skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen hittar du sovrummet med plats för en dubbelsäng och utrymme för dina kläder i en skjutdörrsgarderob. Rummet har fönster mot den gröna gården så att du kan vädra under ljumma nätter utan att störas av ljudet från gatan. Från hallen når du också det helkaklade badrummet, som är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Den infällbara duschhörnan sparar plats och gör det enkelt att hålla badrummet rent.

Hallen öppnar upp sig mot det kombinerade köket och vardagsrummet – hemmets hjärta. Här finns plats för både soffgrupp och matbord, och i köksdelen finns det bra arbetsytor för både matlagning och bakning. Det ljusa rummet kan du ha många vänner på besök samtidigt – speciellt under årets lite varmare månader, då den rymliga uteplatsen förlänger ditt hem.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 62,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 4
Nummer 1-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Början på september 2019
Egenskaper Uteplats

Boka ett personligt möte
Visnings sker löpande. Kontakta vår mäklare eller klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Emma Ragnerby

Emma Ragnerby

0728-54 14 71
Rasmus Wickell

Rasmus Wickell

0707-80 94 97

Skanska Bostad i sociala medier