Lägenhet 2 rok, 52 kvm

Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1002
1 / 2 - Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1002
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1002
2 / 2 - Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1002
Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1002
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1002

I den här härliga tvåan på 52 kvadrat är det enkelt att trivas. Ett öppet kök och vardagsrum med utgång till en uteplats ger dig rum för dig och dina vänner.

Välkommen in! Entrén har plats för avhängning och förvaring i praktisk skjutdörrsgarderob. Härifrån får du klar sikt hela vägen genom hemmet och ända ut till uteplatsen. Från hallen når du det avskilda sovrummet med fönster mot gården. Intill sovrummet hittar du det helkaklade badrummet, utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Den infällbara duschhörnan sparar plats och gör det enkelt att hålla badrummet rent.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är hemmets hjärta. Här finns gott om plats för soffa, fåtöljer och ett matbord. En perfekt yta när du har många vänner på besök helt enkelt. Under sommarmånaderna blir den gröna uteplatsen ett extra rum där du kan njuta av många sköna stunder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 52 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 4
Nummer 1-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Början på september 2019
Egenskaper Uteplats

Boka ett personligt möte
Visnings sker löpande. Kontakta vår mäklare eller klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Emma Ragnerby

Emma Ragnerby

0728-54 14 71
Rasmus Wickell

Rasmus Wickell

0707-80 94 97

Skanska Bostad i sociala medier