Lägenhet 2 rok, 67 kvm

Njut av den gröna innergården på Skärvet
1 / 5 - Bilden visar Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1204
Bilden visar Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1204
2 / 5 - Bilden visar Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1204
Härligt trädgårdsliv på Skärvet
3 / 5 - Bilden visar Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1204
Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1204
4 / 5 - Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1204
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1204
5 / 5 - Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1204
Njut av den gröna innergården på Skärvet
Bilden visar Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1204
Härligt trädgårdsliv på Skärvet
Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1204
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 1-1204

I den här härliga tvåan på 67 kvadrat är det enkelt att trivas. Ett stort öppet kök och vardagsrum med utgång till en balkong ger plats för dig och dina vänner.

Den välkomnande entrén med fönster i söderläge ger hemmet ett ljust första intryck. Härifrån har du även klar sikt hela vägen genom hemmet och ända ut till balkongen. Hallen har plats för avhängning och förvaring i praktisk skjutdörrsgarderob. Från hallen når du det avskilda sovrummet med fönster mot gården som går att öppna under ljumma sommarkvällar utan att störas av ljuden från gatan. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och förvaring av kläder och linne i två garderober. Intill sovrummet hittar du det helkaklade badrummet, utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som underlättar när du ska vika och sortera tvätt. Den infällbara duschhörnan sparar plats och gör det enkelt att hålla badrummet rent.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är hemmets hjärta. Rummet har gott om plats för soffa, fåtöljer och matbord. En perfekt yta när du har många vänner på besök helt enkelt. Under sommarmånaderna blir balkongen ett extra rum där du kan njuta av många sköna stunder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 67 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 4
Nummer 1-1204
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Enligt överenskommelse
Egenskaper Balkong

Boka ett personligt möte
Visnings sker löpande. Kontakta vår mäklare eller klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Emma Ragnerby

Emma Ragnerby

0728-54 14 71
Rasmus Wickell

Rasmus Wickell

0707-80 94 97

Skanska Bostad i sociala medier