Lägenhet 3 rok, 73 kvm

Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1001
1 / 2 - Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1001
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1001
2 / 2 - Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1001
Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1001
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1001

Välkommen in på entrévåningen till en trea om 73 kvadrat för den lilla familjen. Här kan du njuta på dubbla uteplatser i två olika väderstreck.

Här möts du av en välkomnande och ljus entré med direkt utgång till uteplatsen i söderläge. Det mindre sovrummet har plats för ett skrivbord och förvaring av dina kläder i en garderob. Rummet har fönster mot gården så att du kan vädra under ljumma nätter utan att störas av ljudet från gatan. Hallen öppnar upp sig mot det kombinerade köket och vardagsrummet – hemmets hjärta. Det stora rummet skapar en inbjudande känsla som passar perfekt för dig som gärna har gäster hemma. Här får du plats med ett stort matbord för trevliga middagsbjudningar och en större soffgrupp. Under de varma månaderna fungerar hemmets andra uteplats som en förlängning av vardagsrummet.
Från en mindre hall i anslutning till köket når du det helkaklade badrummet, som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som underlättar när du ska vika och sortera tvätt. Den infällbara duschhörnan sparar plats och gör det enkelt att hålla badrummet rent. Från vardagsrummet når du det stora sovrummet med plats för en dubbelsäng och förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob.
Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 73 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 4
Nummer 2-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Slutet på september 2019
Egenskaper Uteplats

Boka ett personligt möte
Visnings sker löpande. Kontakta vår mäklare eller klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Emma Ragnerby

Emma Ragnerby

0728-54 14 71
Rasmus Wickell

Rasmus Wickell

0707-80 94 97

Skanska Bostad i sociala medier