Lägenhet 2 rok, 39,5 kvm

Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1002
1 / 2 - Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1002
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1002
2 / 2 - Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1002
Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1002
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1002

Välkommen in på entrévåningen till en tvåa om 39,5 smarta kvadrat. Bra förvaring, ett öppet kök och vardagsrum med utgång till en egen uteplats för dig och dina vänner.

I entrén får du klar sikt hela vägen genom hemmet och ända ut till uteplatsen. Entrén har plats för avhängning och förvaring i praktisk skjutdörrsgarderob. Strax till höger ligger det helkaklade badrummet, som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som underlättar när du ska vika och sortera tvätt. Den infällbara duschhörnan sparar plats och gör det enkelt att hålla badrummet rent. Sovrummet invid entrén ligger tyst och avskilt från hemmets sociala del. Det kombinerade köket och vardagsrummet är hemmets hjärta. I köksdelen finns det bra arbetsytor för både matlagning och bak och plats för ett matbord. Här kan du ha många vänner på besök samtidigt – speciellt under årets lite varmare månader, då den rymliga uteplatsen blir som ett eget rum i det fria. Här smakar ditt morgonkaffe extra bra.
Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 39,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 4
Nummer 2-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Slutet på september 2019
Egenskaper Uteplats

Boka ett personligt möte
Visnings sker löpande. Kontakta vår mäklare eller klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Emma Ragnerby

Emma Ragnerby

0728-54 14 71
Rasmus Wickell

Rasmus Wickell

0707-80 94 97

Skanska Bostad i sociala medier