Lägenhet 2 rok, 69,5 kvm

Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1003
1 / 2 - Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1003
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1003
2 / 2 - Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1003
Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1003
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1003

Välkommen in på entrévåningen till en öppen tvåa om 69,5 kvadrat. Ett öppet kök och vardagsrum ger plats för dig och dina vänner.

Här kliver du in i en välkomnande entré som ger dig klar sikt ut i det ljusa vardagsrummet och de stora fönsterna. Från hallen når du ett sovrum med plats för en dubbelsäng och förvaring av dina kläder och linne i rymlig skjutdörrsgarderob. Mittemot sovrummet hittar du ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som underlättar när du ska vika och sortera tvätt. Den infällbara duschhörnan sparar plats och gör det enkelt att hålla badrummet rent.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är hemmets hjärta. Här finns gott om plats för soffa, fåtöljer och matbord, och köket som ligger i vinkel erbjuder ordentliga arbetsytor för dig som gillar matlagning och bakning. Tre fönster ger ett vackert ljusinsläpp och här är en perfekt plats att samla vänner och familj på, året om.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.       

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 69,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 4
Nummer 2-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Enligt överenskommelse

Boka ett personligt möte
Visnings sker löpande. Kontakta vår mäklare eller klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Emma Ragnerby

Emma Ragnerby

0728-54 14 71
Rasmus Wickell

Rasmus Wickell

0707-80 94 97

Skanska Bostad i sociala medier