Lägenhet 2-1104

Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1104
1 / 2 - Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1104
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1104
2 / 2 - Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1104
Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1104
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1104

I den här härliga trean på 67,5 kvadrat är det enkelt att trivas. Ett öppet kök och vardagsrum med utgång till en balkong ger plats för dig och dina vänner.

Välkommen in! I entrén får du klar sikt hela vägen genom hemmet och ända ut till balkongen. Hallen har praktisk skjutdörrsgarderob, och härifrån når du det avskilda sovrummet med fönster mot gården som går att öppna under ljumma sommarkvällar utan att störas av ljuden från gatan. Här finns plast för en dubbelsäng och bra förvaring i en skjutdörrsgarderob. Intill sovrummet hittar du det helkaklade badrummet, utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som underlättar när du ska vika och sortera tvätt.
Den infällbara duschhörnan sparar plats och gör det enkelt att hålla badrummet rent.
Det kombinerade köket och vardagsrummet är hemmets hjärta. Här finns gott om plats för soffa, fåtöljer och ett större matbord. Hemmets andra, lite mindre sovrum ligger i anslutning till vardagsrummet. Rummet går att välja bort till förmån för ett större vardagsrum. En perfekt yta när du har många vänner på besök helt enkelt. Under sommarmånaderna blir balkongen ett extra rum där du kan njuta av många sköna stunder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 67,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 4
Nummer 2-1104
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Enligt överenskommelse
Egenskaper Balkong

Boka personligt möte
Kontakta gärna våra säljare för ett personligt möte online när det passar dig.
Boka möte genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvariga kontaktpersoner

Emma Ragnerby

Emma Ragnerby

0728-54 14 71
Rasmus Wickell

Rasmus Wickell

0707-80 94 97

Hem från Skanska i sociala medier