Lägenhet 2-1202

Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1202
1 / 2 - Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1202
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1202
2 / 2 - Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1202
Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1202
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 2-1202

Välkommen in i en effektiv tvåa på 39,5 kvadrat. Bra förvaring, ett öppet kök och vardagsrum med utgång till en härlig balkong ger plats för både dig och dina vänner.

Välkommen in! I entrén får du klar sikt hela vägen genom hemmet och ända ut till balkongen. Entrén har plats för avhängning och förvaring i praktisk skjutdörrsgarderob. Strax till höger ligger det helkaklade badrummet, som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som underlättar när du ska vika och sortera tvätt. Den infällbara duschhörnan sparar plats och gör det enkelt att hålla badrummet rent. Sovrummet invid entrén ligger tyst och avskilt från hemmets sociala ytor.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är hemmets hjärta. I köksdelen finns det bra arbetsytor för både matlagning och bak och plats för ett matbord. Här kan du ha många vänner på besök samtidigt – speciellt under årets lite varmare månader, då den rymliga balkongen förlänger rummet och blir ett eget rum i det fria.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 39,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 4
Nummer 2-1202
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Slutet på september 2019
Egenskaper Balkong

Boka personligt möte
Kontakta gärna våra säljare för ett personligt möte online när det passar dig.
Boka möte genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvariga kontaktpersoner

Emma Ragnerby

Emma Ragnerby

0728-54 14 71
Rasmus Wickell

Rasmus Wickell

0707-80 94 97

Hem från Skanska i sociala medier