Lägenhet 3-1102

Ledig

I den här härliga tvåan på 52 kvadrat är det enkelt att trivas. Ett öppet kök och vardagsrum med utgång till en balkong ger dig rum för dig och dina vänner.

Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 3-1102
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 3-1102
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 2 095 000 kr
Månadskostnad: 2 829 kr
Boarea: 52 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 2 av 4
Nummer: 3-1102
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Sensommaren 2019

Välkommen in! I entrén får du klar sikt hela vägen genom hemmet och ända ut till den stora balkongen. Hallen har plats för avhängning och förvaring i praktisk skjutdörrsgarderob. Härifrån når du det avskilda sovrummet med fönster mot gården. Intill sovrummet hittar du det helkaklade badrummet, utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Den infällbara duschhörnan sparar plats och gör det enkelt att hålla badrummet rent.
Det kombinerade köket och vardagsrummet är hemmets hjärta. Här finns gott om plats för soffa, fåtöljer och ett matbord. En perfekt yta när du har många vänner på besök helt enkelt. Under sommarmånaderna blir balkongen ett extra rum där du kan njuta av många sköna stunder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor från Vedum. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.