Lägenhet 3 rok, 73 kvm

Bilden visar Skärvets Trädgård, Växjö, 3-1104
1 / 4 - Bilden visar Skärvets Trädgård, Växjö, 3-1104
Bilden visar Skärvets Trädgård, Växjö, 3-1104
2 / 4 - Bilden visar Skärvets Trädgård, Växjö, 3-1104
Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 3-1104
3 / 4 - Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 3-1104
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 3-1104
4 / 4 - Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 3-1104
Bilden visar Skärvets Trädgård, Växjö, 3-1104
Bilden visar Skärvets Trädgård, Växjö, 3-1104
Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 3-1104
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 3-1104

Välkommen in i en trea på 73 kvadrat för den lilla familjen. Ett öppet kök och vardagsrum och en stor balkong ger rum för dig och dina vänner.

Här möts du av en välkomnande och ljus entré med fönster ut mot den gröna gården. Här har du klar sikt hela vägen genom hemmets kök och vardagsrum och ända ut till den härliga balkongen. Det mindre sovrummet har plats för ett skrivbord och förvaring av dina kläder i en garderob. Rummet har fönster mot gården så att du kan vädra under ljumma nätter utan att störas av ljudet från gatan. Hallen öppnar upp sig mot det kombinerade köket och vardagsrummet – hemmets hjärta. Det stora rummet skapar en inbjudande känsla som passar perfekt för dig som gärna har gäster hemma. Här får du plats med ett stort matbord för trevliga middagsbjudningar och en större soffgrupp. Under årets varma månader fungerar balkongen som en förlängning till vardagsrummet. Här kommer du att spendera många sköna kvällar.


Från en mindre hall i anslutning till köket når du det helkaklade badrummet, som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som underlättar när du ska vika och sortera tvätt. Den infällbara duschhörnan sparar plats och gör det enkelt att hålla badrummet rent. Från vardagsrummet når du det stora sovrummet med plats för en dubbelsäng och förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 73 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 4
Nummer 3-1104
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Enligt överenskommelse
Egenskaper Balkong

Boka ett personligt möte
Visnings sker löpande. Kontakta vår mäklare eller klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Emma Ragnerby

Emma Ragnerby

0728-54 14 71
Rasmus Wickell

Rasmus Wickell

0707-80 94 97

Skanska Bostad i sociala medier