Lägenhet 2 rok, 40 kvm

Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 4-1003
1 / 2 - Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 4-1003
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 4-1003
2 / 2 - Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 4-1003
Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 4-1003
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 4-1003

Välkommen in i en hemtrevlig tvåa på 40 kvadrat. Ett öppet kök och vardagsrum med utgång till en stor härlig uteplats ger plats för både dig och dina vänner.

Välkommen in! I entrén får du klar sikt hela vägen genom hemmet och ända ut till den generösa uteplatsen. Strax vänster om entrén ligger det helkaklade badrummet, som är utrustat med kominerad tvättmaskin och torktumlare. Den infällbara duschhörnan sparar plats och gör det enkelt att hålla badrummet rent. Sovrummet invid entrén ligger avskilt från hemmets sociala ytor och har fönster mot gården.
Det kombinerade köket och vardagsrummet är hemmets hjärta. I köksdelen finns det bra arbetsytor för både matlagning och bak och plats för ett matbord. Vardagsrumsdelen är rymlig och ger plats för soffa och fåtöljer. Här kan du ha många vänner på besök samtidigt – speciellt under årets lite varmare månader, då den rymliga uteplatsen blir som ett eget rum i det fria. Här kan du njuta av många middagar i kvällsolen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommoder och luckor från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel stenbänkskiva i köket eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 40 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 4
Nummer 4-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Enligt överenskommelse
Egenskaper Uteplats

Boka ett personligt möte
Visnings sker löpande. Kontakta vår mäklare eller klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Emma Ragnerby

Emma Ragnerby

0728-54 14 71
Rasmus Wickell

Rasmus Wickell

0707-80 94 97

Skanska Bostad i sociala medier