Lägenhet 2 rok, 40 kvm

Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 4-1203
1 / 2 - Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 4-1203
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 4-1203
2 / 2 - Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 4-1203
Planlösning från Skärvets Trädgård, Växjö, 4-1203
Situationsplan från Skärvets Trädgård, Växjö, 4-1203

Välkommen in i en smart tvåa på 40 kvadrat. Ett öppet kök och vardagsrum med utgång till en härlig balkong ger plats för både dig och dina vänner.

Välkommen in! I entrén får du klar sikt hela vägen genom hemmet och ända ut till den generösa balkongen. Strax vänster om entrén ligger det helkaklade badrummet, som är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Den infällbara duschhörnan sparar plats och gör det enkelt att hålla badrummet rent. Sovrummet invid entrén ligger tyst och avskilt från hemmets sociala ytor.

Det kombinerade köket och vardagsrummet är hemmets hjärta. I köksdelen finns det bra arbetsytor för både matlagning och bak och plats för ett matbord. Vardagsrumsdelen är rymlig och ger plats för soffa och fåtöljer. Här kan du ha många vänner på besök samtidigt – speciellt under årets lite varmare månader, då balkongen blir ett eget rum i det fria. Här kan du njuta av många middagar i kvällssolen.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken är utrustade med energieffektiva vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet är utrustat med kommoder och luckor från INR.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 40 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 4
Nummer 4-1203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Enligt överenskommelse
Egenskaper Balkong

Boka ett personligt möte
Visnings sker löpande. Kontakta vår mäklare eller klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Emma Ragnerby

Emma Ragnerby

0728-54 14 71
Rasmus Wickell

Rasmus Wickell

0707-80 94 97

Skanska Bostad i sociala medier