Hem med ett grönare hjärta

Boka personligt möte

En bekymmerfri och ljus tillvaro

Att leva i närheten av grönskan, skogen, villor och vatten är en ynnest. På en sådan plats bygger vi nya hem som dig tid för att glädjas av årstidernas skiftningar. Brf Skärvets Trädgård är en plats för dig som uppskattar att ha både naturen och Växjö centrums utbud av restauranger och shopping inpå knuten. Flytta hit och njut av Växjös grönaste och skönaste innergård.

Välkommen till ditt nya hem

Du har fått möjligheten att vara den allra första att flytta in i en lägenhet där ingen annan har gjort avtryck på parketten. Här kan du njuta av att planera en tavelvägg på släta nymålade väggar. Att bo här innebär ett på många sätt bekymmersfritt liv.

Välplanerat

Alla lägenheter är välplanerade och det finns gott om förvaringsmöjligheter. Så oavsett om du väljer en smart tvåa eller en luftig fyra så får du plats för kläder, prylar och din favoritinredning.

Vi vet att många

tycker att köket är hemmets viktigaste rum och därför har vi lagt stor omtanke när vi har planerat köket i ditt hem. Vi hoppas att du ska uppskatta lådor med fullutdrag och dämpade luckor, den moderna utformningen och induktionshällen som gör matlagningen både enklare och tryggare. Här är det enkelt att trivas,m och att ta dina middagar till nya höjder

Direkt kontakt med trädgården

Flera av hemmen på markplan har en uteplats. Där kan du börja helgen med en kopp kaffe i en vilstol och avsluta en stressig vardag med en lugn middag. Många lägenheter i huset har balkonger i härligt västerläge.

Skanska Bostad i sociala medier