Lägenhet N2 1002

Såld

Välkommen in i en riktigt trivsam tvåa belägen på entrévåningen. Kvadratmeterna utnyttjas maximalt för att skapa en rymlig och ljus känsla i hemmet. Det avskilda sovrummet ger plats för lugn och ro.

Planlösning från Södra Station, Växjö, N2 1002
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 1 415 525 kr
Boarea: 38 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 1 av 6
Nummer: N2 1002
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Våren 2017

Ansvarig kontaktperson

Evelina Simonsson

Evelina Simonsson

0735-41 00 51 Kontakta Evelina

När du kliver in i entrén finns förvaring i garderob. Intill hallen har du det helkaklade badrummet med dusch, som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som underlättar när du ska vika och sortera tvätt. Den infällbara duschhörnan sparar plats och gör det enkelt att hålla badrummet rent.

 

Vidare in i hemmet finner du ett kombinerat kök och vardagsrum. Här får både middagsgäster, soffgrupp och tv plats. Öppna ut till uteplatsen i söderläge och njut av en kopp kaffe eller två. Här har du utsikt över den lummiga gården. Bredvid vardagsrummet har du ett avskilt sovrum med ytterligare två garderober.

 

Brf Södra Station är Svanenmärkt och ger dig ett vackert hem med noga utvalda och miljövänliga material redan i grundutförandet. Golven är i tålig ekparkett men du kan även välja till bland annat vitpigmenterad ask eller mörkbetsad ek. Kökssnickerierna från Marbodal har släta vita luckor och vitvarorna från Siemens håller hög miljöklass. Mikron är inbyggd och induktionshällen gör matlagningen både snabbare och säkrare. För att du ska kunna skapa ett personligt hem finns flertalet inredningsval och tillval, som bland annat uppgraderade vitvaror, svartbetsad ekskiva, takdusch eller bänkskivor i sten. Du väljer och vi ser till att allt står klart på inflyttningsdagen.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: