Lägenhet N2 1503

Såld

Välkommen in i en välplanerad trea högst upp i huset. Utsikten är slående och du har upp till 3,80 meter i takhöjd, samt unika takkupor som ger hela lägenheten sin charm.

Planlösning från Södra Station, Växjö, N2 1503
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 3 109 473 kr
Månadskostnad:
Boarea: 94,5 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 6 av 6
Nummer: N2 1503
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Våren 2017
Evelina Simonsson

Evelina Simonsson

0735-41 00 51 Kontakta Evelina

Entrén är luftig och har klinkers på golvet, det finns även bra med avhängning i skjutdörrsgarderob. Intill entrén ligger även det helkaklade badrummet, som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som underlättar när du ska vika och sortera tvätt. Den infällbara duschhörnan sparar plats och gör det enkelt att hålla badrummet rent. Här inne finns även ett takfönster som släpper in behagligt ljus.

Vardagsrum, matplats och kök smälter samman till en härlig social yta och med sina enorma 3,80 meter i takhöjd får du en ljus och härlig känsla i rummet. Runt köksön kan du laga mat, äta frukost eller mingla med vännerna på kalaset. Öppna upp till den franska balkongen och njut av utsikten! Från vardagsrummet via en liten passage kommer du in till de två sovrummen. Bägge har förvaring i skjutdörrsgarderob och det största rummet har även tillgång till en walk-in-closet på 5 kvadrat.

Brf Södra Station är Svanenmärkt och ger dig ett vackert hem med noga utvalda och miljövänliga material redan i grundutförandet. Golven är i tålig ekparkett men du kan även välja till bland annat vitpigmenterad ask eller mörkbetsad ek. Kökssnickerierna från Marbodal har släta vita luckor och vitvarorna från Siemens håller hög miljöklass. Mikron är inbyggd och induktionshällen gör matlagningen både snabbare och säkrare. För att du ska kunna skapa ett personligt hem finns flertalet inredningsval och tillval, som bland annat uppgraderade vitvaror, svartbetsad ekskiva, takdusch eller bänkskivor i sten. Du väljer och vi ser till att allt står klart på inflyttningsdagen.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: