Lägenhet S3 1002

Såld

De sociala ytorna är hemmets mittpunkt med gott om plats för många gäster. I bägge sovrummen finns garderob, varav det största har en lång skjutdörrsgarderob.

Planlösning från Södra Station, Växjö, S3 1002
Situationsplan från Södra Station, Växjö, S3 1002
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 2 630 016 kr
Månadskostnad:
Boarea: 81,5 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 1 av 5
Nummer: S3 1002
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Våren 2017

Välkommen in i en rymlig entré, med förvaring i skjutdörrsgarderob. Det helkaklade badrummet har både tvättmaskin och torktumlare, och ovanpå ligger en arbetsbänk som underlättar när du ska vika och sortera tvätt. Den infällbara duschhörnan sparar plats och gör det enkelt att hålla badrummet rent.

Vidare in i hemmet finner du kök i vinkel och ett stort vardagsrum på 28 kvadrat. Här kan du bjuda in till stora kalas! Bjud ut till uteplatsen och njut av en kopp kaffe eller två med skön utsikt. De två sovrummen har båda förvaring i garderober, varav det större har en lång skjutdörrsgarderob som löper längs den ena väggen.

Brf Södra Station är Svanenmärkt och ger dig ett vackert hem med noga utvalda och miljövänliga material redan i grundutförandet. Golven är i tålig ekparkett men du kan även välja till bland annat vitpigmenterad ask eller mörkbetsad ek. Kökssnickerierna från Marbodal har släta vita luckor och vitvarorna från Siemens håller hög miljöklass. Mikron är inbyggd och induktionshällen gör matlagningen både snabbare och säkrare. För att du ska kunna skapa ett personligt hem finns flertalet inredningsval och tillval, som bland annat uppgraderade vitvaror, svartbetsad ekskiva, takdusch eller bänkskivor i sten. Du väljer och vi ser till att allt står klart på inflyttningsdagen.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: