Slutsålt

Nära till allt i Södra Station

I centrala Växjö på södra sidan av stationen bygger Skanska svanenmärkta lägenheter. Växjö centrum kommer att få ett nytt landmärke och område runt WTC. Här är det nära till allt. Växjö centrum finns bara på andra sidan gångbron och vill man ta en promenad runt Växjösjön eller kanske en löparrunda i Bokhultet är det bara några kvarter bort.

Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 38 - 104,5 kvm
Pris: 1 364 920 - 3 327 552 kr
Säljstart: Slutsålt
Inflyttning: April 2017

Ansvarig kontaktperson

Evelina Simonsson

Evelina Simonsson

0735-41 00 51 Kontakta Evelina

Här bygger vi olika lägenhetstyper och storlekar. Vad sägs om läckra vindslägenheter, någon härlig studio under takåsen, eller varför inte ett generationsboende. Under bostadshusen kommer det att ligga ett garage där man bekvämt kan parkera sin bil. Här finns även ett väl tilltaget cykelgarage med en liten reperationsbänk.

Stationen med både buss- och tågförbindelser ligger bara på andra sidan bron. I omgivningarna finns även sjukhus, museum, restauranger mm.

Bostäderna blir ljusa och energisnåla samt uppfyller dagens krav på ett förstklassigt, modernt och urbant boende där vi utnyttjar läget nära centrum och naturen på bästa sätt. Standarden i lägenheterna är hög, det är kök från Marbodal, ekparkett från Kährs, helkaklade badrum och wc. Självklart finns det ett stort utbud av tillval om man vill sätta sin personliga prägel på sitt nya cityliv.

Med ett näst intill underhållsfritt hem på ett riktigt centralt läge kommer du snabbt märka att vardagen blir lite smidigare. I det direkta närområdet finns flera livsmedelsaffärer, restauranger, skolor. På Södra Station är det alltid nära till en skönare fritid, oavsett om du helst spenderar den på shopping i stan eller avkopplande löprundor.

En ny chans till lägenhet i Växjö
Nu är alla bostäder i Södra Station sålda, men om du är nyfiken på en nybyggd lägenhet i centrala Växjö får du en till chans i Skärvets Trädgård. Ett hållbart kvarter med Svanenmärkta lägenheter. Ta chansen!

Södra Station är Svanenmärkt!Svanenmärkt logo
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Den dagen du flyttar in i Södra Station kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. Välkommen hem!

Att välja inredning


Inredningsval

Efter att du tecknat förhandsavtal kommer du att kontaktas av Skanskas kundansvarig som är inredare och kommer hjälpa dig med dina inredningsval. Ni går tillsammans igenom lägenhetens valmöjligheter och du får möjlighet att påverka delar av inredningen utifrån inredningskatalogen. För att vi ska hinna med i produktionen så har vi en sista beställningsdag då alla inredningsval ska vara gjorda. Dina tillval betalar du sedan i samband med tillträdet.

Här kan du läsa mer om att välja inredning »

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Känn söderkänslan i det mysiga gårdshuset.

  Nästa, Södra Station!

  Plats för många på middag!

  Ljust och stort vardagsrum

  Extra sovrum eller kanske ett kontor

  Sov gott

  Unika vindslägenheter med högt i tak!

  Med plats för matlagning

  Luftiga vardagsrum med närhet till utelivet på balkongen!

  En plats att umgås

  Närområdet

  Bo med guldläge mitt i Växjö

  Välkommmen till ett nytt kvarter med perfekt läge. Närheten till centralstationen öppnar upp för en mer flexibel livsstil, där du kanske till och med väljer att göra dig av med bilen. Tänk att bara kunna rulla ut resväskan från lägenheten, gå över bron och två timmar senare vara på Kastrup, vilka möjligheter till pendling!

  Naturlivet genomsyrar både innerstad och ytterområden och utmed Växjösjön finns alltid någonting att se eller uppleva. Slå dig ner vid vattnet på vägen hem från jobbet och unna dig en skön stund med en bok eller betrakta de förbipasserande.

  Närheten till både stad och natur gör det enklare att välja din egen livsstil och ta vara på ditt läge i stan. Du som även vurmar för kulinariska upplevelser kommer att trivas här. Med promenadavstånd till hela stans utbud av restauranger, delikatessbutiker och caféer blir det enkelt att unna sig vardagslyx.

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Södra Station

   Ansvarig kontaktperson

   Evelina Simonsson

   Evelina Simonsson

   0735-41 00 51 Kontakta Evelina

   Svensk Fastighetsförmedling

   Tel: 0470-709696
   Klostergatan 9
   351 05 Växjö

   svenskfast.se/vaxjo

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: